LEA DE SEINE

Preslatka kći Irine Shayk i Bradleyja Coopera već je poput prave male zvijezde

24.09.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Dok se s majkom Irinom Shayk šetala Los Angelesom dvogodišnja Lea De Seine oduševila je prolaznike i okupljene fotoreportere. U preslatkoj haljinici te s velikim plavim loknama kći holivudskog glumca Bradleyja Coopera i ruske manekenke dala je do znanja da će biti velika zvijezda

Uz oca glumca i majku supermodel, dvogodišnja Lea De Seine teško da će izbjeći put slave u modnom ili holivudskom krugu. Jedinica holivudskog velikana Bradleyja Coopera i ruske manekenke Irine Shayk u svojoj je posljednjoj bezbrižnoj šetnji New Yorkom s majkom pokazala da je naslijedila sve što treba jednoj zvijezdi.

Slavna mama i njezina kćerkica bezbrižno su se i nasmijano prošetale Manhattanom, a djevojčica je bila oduševljena odabirom garderobe. Uživjela se u ulogu prave male vile ili balerine u preslatkoj baby roza haljinici od tila i prikladnim sandalicama.

Irina Shayk s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: N.N./ BACKGRID

33-godišnja Ruskinja, koja je prije dvije godine postala majka, nije krila veselje svojom nasljednicom, a pritom je ponovno iznenadila i svojim stajlingom. Nakon tjedan dana na modnim revijama u Milanu, Irina se potpuno posvetila majčinskoj ulozi.

Drugi put zaredom opredijelila se za košulju/haljinu outfit, ispod koje je nosila samo donje rublje i tako u prvi plan stavila svoje duge preplanule noge. Obućom i sunčanim naočalama kao da se vratila u 90-e.

I TO JOJ DOBRO STOJI

Vrlo hrabar odabir: Zanosna Ruskinja prošetala samo u košulji

Pogledaj galeriju