odgođen za KOLOVOZ

Srpska premijerka zamolila EXIT da ne otkazuje već da se održi u kolovozu

22.05.2020 u 12:46

Bionic
Reading

Iako je Exit festival nedavno objavio kako se ove godine neće održati u svom standardnom formatu i terminu, premijerka Srbije Ana Brnabić jučer je zamolila organizatore da ne otkazuju festival, već da je preporuka Kriznog štaba odgoda za kolovoz

'Donijeli smo preporuku da se Exit pomakne na kolovoz jer očekujemo kako će tada biti potpuno mirna situacija u cijeloj Europi', poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić novinarima i dodala da je preporuka da se festival pomakne, a ne otkaže.

Iz Exit tima su pozdravili mogućnost da se u kolovozu održi ne samo Exit festival, već i druge manifestacije u Srbiji, te kako je preporuka epidemiologa dobra vijest za sve, a posebno za najpogođenije sektore turizma i manifestacija.

Exit festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U Exit timu napominju da su spremnu i na promjenu formata festivala. 'Ako bude potrebno, spremni smo drastično smanjiti kapacitet festivala, kao i ograničiti posjetitelje na domaću i regionalnu publiku', poručili su organizatori i apelirali da se organizira sastanak na kojem će se definirati svi detalji i odgovoriti na otvorena pitanja.