U CLEVELANDU

Stigla prinova: Khloe Kardashian rodila djevojčicu

12.04.2018 u 19:14

Bionic
Reading

Khloe je rodila djevojčicu u bolnici u Clevelandu, gdje je smještena od srijede, a osim članova njezine obitelji, američki mediji javljaju da se tamo pojavio i njezin dečko i otac djevojčice Tristan Thompson

U sjeni velikog skandala koji je potresao obitelj Kardashian, nakon što su procurile snimke koje su pokazale da je Khloein dečko Tristan varao trudnu djevojku s konobaricom striptiz kluba, na svijet je došla Khloeina i Tristanova kćerkica.

Nisu još poznati svi detalji oko rođenja djevojčice zasad nepoznatog imena.

Osim sestara Kourtney i Kim, u rađaonici su bile mama Kris i Khloeina najbolja prijateljica Mallika Haaq, te Tristan koji je morao izbrisati sve fotografije s Khloe sa svojeg profila zbog prijetnji ogorčenih obožavatelja najmlađe sestre Kardashian.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, Tristan je trudnu Khloe prevario s konobaricom iz striptiz kluba Lani Blair, a kako je objavio Daily Mail, pojavila se još jedna djevojka, izvjesna Stephanie koja tvrdi da je navodno trudna s Thompsonom.

Američki su mediji iskopali kako s tom djelatnicom striptiz kluba, Thompson očito nije imao tek prolaznu avanturu jer su viđani nekoliko dana zaredom na raznim mjestima u New Yorku, a neke snimke sežu još iz listopada 2017. godine.

Za Khloe (33) je ovo prvo dijete, dok 27-godišnji igrač Cleveland Cavaliersa ima 16-mjesečnog sina Princea Olivera iz prijašnje veze.

Inače, NBA košarkaš na glasu je kao veliki zavodnik, a upravo je zbog Khloe napustio trudnu djevojku s kojom ima dijete.

Khloeini fanovi žestoko su reaigrali na vijest o preljubu, poručivši mu da nije dobar otac i da bi se trebao sramiti samog sebe.

  • +7
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obitelj Kardashian je jako ljuta na Tristana i žele čim prije Khloe maknuti iz Clevelanda, gdje je uredila luksuzni dom u kojem je željela živjeti s Tristanom. Khloe sad više ne vidi smisao toga budući da ju je košarkaš osramotio pred cijelim svijetom,objavili su američki mediji.

Inače, upravo je Khloe bila razlog Thompsonovog prekida s bivšom djevojkom Jordan Craig, majkom sinčića Princea Olivera. Khloe i Tristan vezu su započeli u rujnu 2016. godine, a u prosincu 2017. objavili su sretnu vijest o trudnoći.