NAJTEŽI TRENUCI

Ponižena starleta: Hoće li Khloe Kardashian oprostiti ocu svog djeteta nevjeru?

12.04.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Iako je trenutno bijesna i traži načine na koje bi se, prije poroda, maknula iz Clevelanda, gdje je željela urediti dom za svoju uskoro tročlanu obitelj, čini se da bi jedna od sestara Kardashian ipak mogla preći preko svega i ocu svog djeteta, košarkašu Tristanu Thompsonu oprostiti to što je bio nevjeran. No, oprostiti mu neće obožavatelji Khloe Kardashian koji mu zbog svega, na njegovom Instagram profilu, ostavljaju prijetnje smrću

Khloe Kardashian je očajna i traži načine na koje bi se čim prije maknula od oca svog djeteta, NBA zvijezde Tristana Thompsona, nakon što su se internetom brzinom svjetlosti proširile snimke na kojima je vidljivo kako njezin partner i nije baš vjeran.

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Budući da je pitanje dana, pa možda čak i sata kada će joj krenuti porod, Khloe nije u mogućnosti otići iz Clevelanda, gdje je posljednjih mjeseci živjela s Thompsonom i pripremala dom za dolazak djevojčice. Ovo je trebao biti najljepši period njezinog života, osobito kada se zna koliko je problema posljednjih godina imala sa začećem, te je trudnoća bila najljepši mogući poklon, no sada se sve promjenilo.

Put Clevelanda krenule su i ostale članice klana Jenner - Kardashian kako bi u ovim najtežim trenucima bile s Khloe i dale joj potporu u svemu što ona odluči.

No, sada ne samo da postoje snimke njegovih avantura, već se javila i dotična Stephanie koja tvrdi kako je trudna, a da je velika vjerojatnost da je otac djeteta upravo NBA zvijezda. Ona čak ima i video snimku na kojoj se, navodno, nalazi u krevetu upravo s Thompsonom u intimnom činu. Sve to objavila je na svom Instagram profilu, da bi nekoliko sati kasnije postavila da on bude privatan.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč svemu što se posljednjih dana izdogađalo, pojedini prijatelji Khloe Kardashian ne misle kako bi ovo mogao biti konačan kraj njihove ljubavi. 'Ona je nevjerojatno romantična i sigurno će pokušati sve da izgladi situaciju. Sve to napravila je i u braku s Lamarom Odomom, a sada s Tristanom očekuje dijete, stoga će sigurno na sve načine pokušati spasiti vezu', otkrio je izvor i nastavio:

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

'Khloe će vjerojatno samu sebe uvjeriti da ga je zavela neka groupie djevojka dok su bili na turniru. No, znate što je najgore? To što je dopustio da ga snime i vide u javnosti. Time je još više osramotio Khloe.'

No, trenutno niti njemu baš nije lako, osobito nakon što je, zbog svega što je priredio Khloe, od njezinih obožavatelja na svom Instagram profilu dobio prijetnje smrću.

'Ne zaslužuješ živjeti...slomio si srce svojoj kćeri, prije negoli je ijedan dečko to mogao...loš si otac', 'Kada je Kourtney rekla: 'Kim, neki ljudi će umrijeti', vjerojatno je mislila na tebe', 'RIP (Rest In Peace odnosno počivaj u miru, op.a.)' samo su neki od ostavljenih poruka ispod njegovih objava, a lako je moguće, da će se sada, upravo zbog tih prijetnji, u sve upetljati i policija.