KRALJICA MODNIH PISTA

Povratak u velikom stilu: Naomi Campbell nakon 14 godina ponovno na pisti u haljini koja otkriva grudi

24.01.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Naomi Campbell ime je koje u modnom svijetu izaziva strahopoštovanje, pa zato ne čudi ogroman interes za reviju talijanskog dizajnera Valentina čije je kreacije nakon dugih 14 godina pauze ponovno prošetala pistom

U Parizu se održava tjedan visoke mode, a svoje vizije za nadolazeću sezonu predstavljaju najveća svjetska dizajnerska imena. Svoje je zamisli i bajkovite kreacije haljina pokazao i čuveni Valentino, za čiju se reviju kao i uvijek tražilo mjesto više.

Ovoga puta Valentinova revija bila je posebna i zbog supermodela iz 90-ih, slavne Naomi Campbell koja je nakon dugogodišnje pauze i izbivanja iz modnog biznisa ponovno prošetala modnom pistom. Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena svojim je izlaskom na pistu izazvala oduševljenje i divljenje okupljenih, a i iznenađenje zbog kreacije koju je nosila.

  • +4
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zablistala je u crnoj toaleti koja je u gornjem dijelu napravljena od prozirnog tila ispod kojeg su se nazirale njezine gole grudi.

Posljednju reviju Naomi je nosila davne 2005. godine, a s većinom dizajnera ostala je vrlo bliska i nakon odlaska u mirovinu. Često je se moglo vidjeti u prvim redovima na tjednima mode diljem svijeta.

  • +15
Naomi Campbell u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je u ulozi modela nismo vidjeli dugih 14 godina, u njezinu se načinu prezentacije modnih trendova nije ništa promijenilo. Bila je i ostala posebna, prepoznatljiva po svom famoznom hodu.

'Njezin hod po posti je jedinstven. Njezini bokovi ljuljaju se na jedan poseban način koji je toliko seksi. Time je zaradila svoj status kraljice pista', rekao je Valentino jednom prilikom za Campbell.