BIZARNA VJEROVANJA

'Iscjelitelj' Braco preko noći postao viralni hit u Americi, u njega pilji i Naomi Campbell

05.04.2018 u 11:55

Bionic
Reading

Braco već više od 15 godina nije progovorio u javnosti, no kad bi pričao, vjerojatno bi želio zvučati kao Morgan Freeman

Braco (Josip Grbavac) samozvani je iscjelitelj sa zagrebačkog Srebrnjaka koji ne govori. Njegov nastup sastoji se od stajanja na pozornici i gledanja u svoju publiku.

Bizarni Bracini nastupi znaju ponekad privući i više tisuća ljudi. Među njima ima i slavnih osoba poput supermodela Naomi Campbell. Očito će se uvijek naći oni koji su u dovoljno ranjivom stanju da povjeruju u ovakve prijevare.

Josip Grbavac - Braco sa Srebrnjaka Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Nedavno se kratki dokumentarac o njemu našao čak i na popularnoj Facebook stranici 'Morgan Freeman's Voice'. Rekli bismo kako je to prilično promotivno postignuće za Bracu.

Na spomenutoj stranici korisnici komentiraju uglavnom njegov fizički izgled, nazivaju ga 'hipi verzijom Teda Cruza' (nesuđenog američkog predsjedničkog kandidata', ili 'mladim Billom Murrayem', a neki od njih čak u šali kažu da bi i posjetili njegovu seansu.

Lakovjernih je uvijek bilo i uvijek će biti, ali moramo još jednom upozoriti - Bracin pogled vas sigurno neće izliječiti.