PRAVA ROCKERICA

Potegnula do Madrida: Nesvakidašnje rasplesano Severinino izdanje za koncert The Rolling Stonesa

02.06.2022 u 10:54

Bionic
Reading

Britanske rock legende započele su europsku turneju, kojom slave šest desetljeća postojanja, nastupom u Španjolskoj. Severina Vučković bila je među sretnicima koja ih je imala priliku slušati i gledati. Pozirala je na stadionu Atletico Madrida, a pokazala je i kako ju je ponijela glazba

Severina je ljubiteljica rocka, a svojedobno je i sama imala dva albuma u tom žanru stoga nije čudno da je s prijateljima otputovala u Madrid kako bi gledala i slušala uživo jedan od najvećih rock bendova svih vremena.

Svojim pratiteljima se javila i pokazala svoje ležerno izdanje koje je isfurala na ovaj koncert. Pjevačica je privlačila poglede vrućim hlačicama kombiniranim s topom, sportskim tenisicama i visokim čarapama, sunčanim naočalama i šiltericom. U videima koje je pokazala na Instagram storyju moglo se vidjeti kako se rasplesala i to na njihovu kultnu 'Out Of Time'.

Inače, pjevačica se sprema za svoj veliki koncert u Opatiji koji će se održati 11. kolovoza na jednoj od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu. Upravo je njezin koncert iz 2009. godine na toj jedinstvenoj lokaciji i ambijentu ostao u sjećanju i pričama mnogih, koji s nestrpljenjem očekuju dan kada je zakazan novi audio-vizualni spektakl.

  • +14
Severina na prosvjedu 'Dosta!' u znak solidarnosti za prekid trudnoće Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL