afrika paprika

Severina objavila 16 godina staru snimku nastupa, pa otkrila za koga navija u finalu Eurosonga

14.05.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Mnogi s nestrpljenjem očekuju večerašnje finale Eurosonga, a natjecanje za najbolju pjesmu, koje se ove godine održava u Torinu, pratiti će i Severina koja je otkrila za čiju pobjedu navija

Osim za sjajne stajlinge i upečatljive životne trenutke, Severina svoj Instagram profil koristi i kako bi poslala važne poruke i istaknula svoje stavove o različitim temama. Kao pjevačica, ali i bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu, Severina s nestrpljenjem iščekuje večerašnje finale, a u svojoj objavi je otkrila da ove godine navija za predstavnicu Srbije, Konstraktu koja je osvojila poprilične simpatije publike te slovi za jednu od favorita.

Severina je predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine pjesmom 'Moja štikla', a sada se na Instagramu prisjetila tog nastupa. 'Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umetnici i umetnicima. Kosntarkta, dolazim u Glibovac 2023,' napisala je pjevačica iz objavu svog nastupa na Eurosongu prije 16 godina.

Time je otkrila za koga navija ove godine, a usput se i malo našalila. Naime, Glibovac je selo u Srbiji koje je Konstrakta nekoliko puta spominjala, a na društvenim mrežama proširila se šale da će se tamo iduće godine održati Eurosong.

  • +14
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL