POMNO DOTJERANA

Severina nastupila za Matu Rimca, a onda s njim pozirala i poručila da je ponosna što je Hrvatica

16.05.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Prvo smo je prije nekoliko dana vidjeli na prosvjedu ‘Dosta!’ te dala podršku svim ženama kojima su u Hrvatskoj uskraćeni zakonski zajamčen prekid trudnoće i drugi oblici zdravstvene skrbi, a onda je Severina ipak poručila da je ponosna što je Hrvatica

Prije nekoliko dana uzela je transparent i zviždaljku u ruke te uz bok brojnim Hrvatima stigla na prosvjed ‘Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena!' Javno se i žestoko usprotivila što su ženama u Hrvatskoj uskraćeni zakonski zajamčeni prekidi trudnoće i drugi oblici zdravstvene skrbi.

Nekoliko dana kasnije, našu su pjevačicu pozvali da svojim dolaskom i pjesmo uveliča posebnu zabavu i to u organizaciji kompanije Rimac Automobili. U trenutku kada je stigla na zabavu i upoznala vlasnika kompanije Matu Rimca, Seve je ipak shvatila da je ponosna Hrvatica.

Žarko je željela fotografiju s Rimcem, a oboje su pritom nabacili široke osmijehe. Rimac je kao i uvijek bio vjeran svom nepretencioznom stilu odijevanja, dok se Severina opredijelila za posebno krojen sako-haljinu u boji fuksije u izvedbi beogradskog brenda Mihano Momosa.

‘Ponosna što sam Hrvatica’, poručila je ispod fotografije koju je jedva čekala objaviti na svom Instagram profilu. Pjevačica je ranije objavila i snimku sa zabave, a na kojoj se vidi kako s bine govori okupljenima: ‘Ja se možda baš i ne razumijem u automobile, ali ime Nevera me oduševilo’, rekla je pa ispričala da ju je majka u djetinjstvu zvala upravo tako - Nevera. ‘Sljedeće nazovite Neverina po meni’, našalila se na kraju.

  • +14
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL