ne skriva sreću

Poseban razlog za slavlje: Zvijezda serije 'Kumovi' se pohvalila velikom viješću u obitelji

01.06.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Domaću glumicu Jagoda Kumrić gledatelji pamte iz serija 'Larin izbor', 'Kud puklo da puklo' i 'Drugo ime ljubavi', a 'Kumovi' su posljednji u tom nizu. O njezinom privatnom životu se malo toga zna, a sada je pokazala fotografiju s bratom za što postoji poseban razlog

Uz zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu, Jagoda Kumrić je otkrila je da je njen mlađi brat postao najmlađi doktor znanosti u Hrvatskoj.

'Ovo je moj brat Marko i danas je postao najmlađi dr.sc. među svim dr.med. u Hrvatskoj. Ja samo poziram i skupljam lajkove. Bravooooo’, napisala je Splićanka uz fotografiju. Inače, Marko je medicinu završio 2020. godine te je dobitnik Dekanove i Rektorove nagrade. Dobio je i nagradu za mladog znanstvenika 2023. godine koju dodjeljuje splitsko sveučilište, navodi Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, glumica se 2018. godine je postala majka, a pisalo se da je u vezi s kolegom glumcem Konstantinom Haagom.

Ranije je za tportal otkrila poneki detalj iz svog privatnog života. 'Uživam u čitanju, odlascima u kazalište i kino. Družim se s ljudima koji su mi dragi. Kad mi vrijeme i novac to dopuste, volim putovati. Gledam dokumentarce, šećem se prirodom', rekla nam je tada.

  • +4
Jagoda Kumrić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL