NOVI BIZNIS

Okrenula se modi: Glumica Jagoda Kumrić u novim poslovnim vodama

04.03.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Osvojila je srca gledatelja kao Nikol Zlatar u 'Larinom izboru', Snježana u seriji 'Kud puklo da puklo' te u seriji 'Drugo ime ljubavi' u kojoj je utjelovila odlučnu i ambicioznu novinarku Irenu Novosel, a pandemijsko vrijeme iskoristila je za ulazak u modne vode i lansirala proizvode sa simpatičnim natpisima

Poput kolegice Katarine Baban koja prije nekoliko je godina pokrenula svoj modni brend i Jagoda Kumrić se odlučila na taj korak. Nedavno je splitska glumica lansirala i vlastiti brend kojeg je nazvala - 'Mrsh'. Isprva je izbacila liniju majica i zaštitnih maski s duhovitim natpisima, a potom i hoodicama, a Splićanka je najavila kako neće stati samo na odjevnim komadima te da će iz njezine kreativne radionice uskoro biti lansirane i prve termosice za koje se našalila da su njezin 'protest protiv zatvaranja kafića'.

''Mrsh' je moj merchandising brand nastao iz mog alter ega zvanog Marinela. Marinela je odvažna i iskrena Splićanka koja ne da na sebe i svojim pozitivnim stavom uljepšava dane ljudima oko sebe. 'Mrsh' kao izraz nije kod nje u negativnom kontekstu, on može značiti puno toga ovisno u kojem tonu je izrečen', ispričala je glumica za Story. Odlučila je, kaže, kreirati brand kojim će nastojati prenijeti lagan, pozitivan i odrješit Marinelin pogled na svijet.

Dečko, također glumac Konstantin Haag joj je apsolutna podrška u novom poslovnom pothvatu. Ova poslovna godina je za nju kao i za većinu ostalih kolega bila slaba. 'Budući da sam freelancer nitko mi ne garantira da bi imala jako uspješnu godinu sve i da do pandemije nije došlo. Vjerujem da su mjere tu za naše dobro i ako ih se ne držimo ne možemo znati je li iste djeluju', smatra glumica.

Naglasila je da u svemu tome 'treba zadržati zdrav razum i na najbolji i najpametniji način se izboriti s ovim što nas je zadesilo'. Glumica je inače, s majkom vodila tvrtku za organizaciju vjenčanja, a prije toga su se bavile prodajom kozmetike. O modi ta samohrana majka dvogodišnje kćerkice Nastasje, nikad nije razmišljala, no na sugestije nekih prijatelja odlučila se i tu okušati.

  • +5
Jagoda Kumrić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL