JAGODA KUMRIĆ

Mnogi je pamte kao razmaženu bogatašicu iz domaće sapunice, u međuvremenu je postala majka, a sada je spremna i na novu karijeru

14.01.2021 u 12:30

Bionic
Reading

I dok mnoge domaće glumice u sigurnosti svojih domova iščekuju nove kazališne, televizijske i filmske angažmane, Splićanka Jagoda Kumrić, koje se mnogi još uvijek sjećaju po ulozi Nikol Zlatar u televizijskoj sapunici 'Larin izbor', odlučila je da neće čekati da joj poslovi 'padnu s neba'

Ne želeći čekati neka bolja vremena, u kojima će se ponovno dijeliti uloge za nove predstave, serije i filmove, Splićanka Jagoda Kumrić svoju je novu karijeru pronašla ponovno u umjetnosti, no ovoga je puta riječ o modnom dizajnu. 28-godišnja glumica, koje se mnogi još uvijek sjećaju po ulozi Nikol Zlatar u televizijskoj sapunici 'Larin izbor', pokrenula je prije mjesec dana modni brend Mrsh, čije je zaštitno lice ona sama, ali i njezin dečko i kolega Konstantin Haag.

U svojoj ponudi ima majice, hudice, kao i zaštitne maske za lice, koje su pravi hit zahvaljujući i duhovitim natpisima na njima, poput 'Mrsh', 'Izađi mi iz aure' i 'Čuvaj bužu ka i dušu'. Svoje proizvode trenutno nudi putem Instagrama, kao i web stranice Urban Design.

Inače, Jagoda Kumrić postala je omiljeno lice s malih ekrana još kao 19-godišnjakinja, kada je dobila ulogu Nikol Zlatar u 'Larinom izboru', a nakon toga bavila se raznim poslovima - s majkom je vodila tvrtku za organizaciju vjenčanja, prodavala je kozmetiku, a potom se ostvarila i kroz majčinstvo.

28-godišnja Jagoda samohrana je majka dvogodišnje Nastasje, a u životu joj je najveća podrška tri godine mlađi glumac Konstantin Haag, koji je glumio u 'Drugom imenu ljubavi'. Upravo zbog njega plavokosa glumica se prošlog lipnja iz rodnog Splita preselila u Zagreb.

  • +7
Jagoda Kumrić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL