PAULETTA I DENZEL WASHINGTON

Slove za jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova, a njihova tajna je jednostavna: 'Ne postoji recept za savršen brak'

23.04.2018 u 06:58

Bionic
Reading

Čak dva puta Pauletta Pearson odbila je prosidbu holivudskog glumca. Ipak, u njegovom je slučaju doslovce bila treća sreća, a Denzel Washington i njegova ljubav ozakonili su svoju vezu 25. lipnja 1983. godine i sve ponovno potvrdili 12 godina kasnije, kada su zavjete obnovili u Južnoafričkoj Republici. Za dva mjeseca proslavit će 35. godišnjicu braka, tijekom kojih su prebrodili i nekoliko njegovih navodnih nevjera, ali i dobili četvero djece

'Ne postoji recept za savršeni brak. U braku sam s Paulettom već 27 godina, a i mi, baš kao i svi, imamo svoje uspone i padove. Težak je to posao, no jedno smo drugome dali obećanje. Tada nisam znao što sam trebao o ljubavi, no oženio sam djevojku koja je znala što je ljubav i znala je to podijeliti.'

Izjava je to kojom je slavni holivudski glumac dao recept za sretan i uspješan brak, i to prije nekoliko godina. Da je kompetentan za to, govori i podatak da Pauletta i Denzel Washington imaju jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova.

  • +24
Denzel i Pauletta Washington Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U lipnju ove godine proslavit će nevjerojatnih 35 godina braka, no tko zna bi li tako bilo da je i treći put kada ju je slavni glumac zaprosio rekla - ne.

Upoznali su se 1977. godine na snimanju televizijskog filma 'Wilma', a ljubav su, nakon što ju je tri puta prosio, ozakonili 25. lipnja 1983. godine. O svom prvom službenom izlasku i dan danas se ne mogu složiti.

'Reći će vam da je ona platila račun na našem prvom izlasku, no ispričat ću vam što je zapravo bilo. Ja sam ranije sve platio, a onda smo odlučili taksijem otići kući. Kada sam vidio koliko daleko živi, nisam se želio prepirati, pa sam joj dopustio da plati taksi', smijući se otkrio je slavni glumac i dodao kako su na svom vjenčanju ostali gladni:

Denzel Washington o prvom izlasku s Paulette Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Bili smo toliko zauzeti pozdravljanjem dragih gostiju i fotografiranjem da smo ostali na kraju bez hrane.' Večer su završili u lokalnoj zalogajnici, u kojoj su dobili ostatke doručka.

Da u braku uživaju i da su sretni, dokazali su kada su nakon 12 godina odlučili obnoviti svoje vjenčane zavjete i to na ceremoniji u Južnoafričkoj Republici, koju je vodio biskup Desmond Tutu. Tijekom svog dugogodišnjeg braka dobili su četvero djece - sina Johna Davida, kćer Katju i blizance Malcolma i Oliviju - a upravo je Pauletta glavni stup njihove obitelji, držeći ih uvijek na okupu.

'Sve počinje od obiteljskog doma. Moja djeca su dobri ljudi - nisu savršeni, ali su velikodušni, ponizni i dobri, a sve to zahvaljujući mojoj supruzi.'

Iako je i sama bila glumica, Pauletta je odlučila podrediti svoj život obitelji, biti sjena svom suprugu, uvijek uz njega, pa čak i kada su mu se mnogobrojne žene bacale oko vrata.

'On je seks simbol, a u to se uvjerim svaki put kada izađemo nekamo. Guraju me, miču, samo kako bi mu se približile. To zaista nije zabavno', izjavila je prije pet godina Pauletta Washington, dodavši da posljednju riječ u njihovom odnosu i braku imaju vjera i Bog. 'Ja živim s ovim muškarcem - vidim sve njegove uspone i padove, vidim tugu, sve, a on dobro zna da u meni ima sigurnost i potporu. To mu daje dodatnu snagu i znam da to neće zloupotrijebiti. Mogu se zakleti na to.'

Denzel je uvijek prepun riječi hvale za svoju suprugu, pa čak i kada su se pojavili navodi 2013. godine o njegovoj nevjeri. Naime, snimljen je kako ljubi drugu ženu, a unatoč svemu, jači nego ikada, supružnici Washington ostali su zajedno.

'Brak je nešto na čemu stalno moraš raditi. Ne smijete nikada dići ruke jedno od drugoga jer to je nešto na što ste se obvezali. Nije uvijek sve bajno, medeni mjesec ne traje dugo i jedino što vam preostaje raditi je na vašem odnosu', rekao je Denzel Washington, a njegova žena dodala:

SoulMates! #DenzelWashington X #PaulettaWashington #AhoufeBridal #34YearsStrong

A post shared by Ahoufe Bridal ® (@ahoufebridal) on

'Živimo u vremenu, a nije na meni da sudim drugima, u kojem prebrzo odustajemo jedni od drugih. Za mene je ljubav jača kada preživiš sve brodolome. Strast, požuda, sve to dođe, to je lako, no treba zajednički prebroditi sve tegobe. Magija ne postoji, za brak se treba potruditi!'