DOBRO se SLAŽU

Svi na okupu: Ana Gruica sinov rođendan proslavila u društvu bivšeg i sadašnjeg partnera

24.08.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Gruica protekli vikend obilježila je važan dan. Naime njezin sin jedinac slavio je sedmi rođendan, a tom prigodom okupila se cijela obitelj. Prvi je to put da smo vidjeli kako se slažu Anin bivši partner Hrvoje Šalković i sadašnji suprug Boran Uglešić

Na novim fotografijama koje je objavila na svom profilu na Instagramu Ana Gruica pokazala je kako je prošlo slavlje sedmog rođendana njezina sina Ivana Marata. Glumica i instruktorica fitnesa u Splitu je organizirala obiteljsko slavlje za svog jedinca, a na rođendan je pozvala i Maratovog tatu Hrvoja Šalkovića.

Zajedno su u dvorištu Uglešić Poliklinike, u vlasništvu Aninog sadašnjeg supruga Borana Uglešića, radosno obilježili ovaj važan dan. Budući školarac nije krio sreću time što je okružen obitelji, a mama mu je naručila tortu s motivima kockica Lego, koje očito obožava.

'MaratUnitedFamily', napisala je Gruica ispod svoje objave, jasno dajući do znanja kako ih je sin sve spojio i ujedinio. Upravo zbog njega oba su se Anina partnera, bivši i sadašnji, odlučila pojaviti na ovoj proslavi. Osim Hrvoja, prisustvovao joj je njezin sadašnji suprug Boran Uglešić jer je već godinama aktivno uključen u odgoj njezina sina Marata.

'Sva njegova obitelj', poručila je potom glumica, dodavši sva tri prezimena kojima je okružen Marat - Gruica, Šalković i Uglešić. Na slavlju su bili i Anini roditelji te nisu krili sreću zbog unuka, ali i ponos što im je kći uspjela sačuvati prijateljske odnose s ocem svog djeteta.

'Ljubav je samo za one hrabre', zaključila je na koncu poznata Splićanka.

Inače, Gruica je s poduzetnikom i putopiscem Hrvojem Šalkovićem bila u vezi od 2014. do 2017., a sina Ivana Marata dobili su u kolovozu 2015. Hrvoje je nedavno sam kazao da je u dobrim odnosima s majkom svoga sina te da se dobro slaže i s njezinim novim suprugom Boranom.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX