NOVA KRITIKA

Polusestra Meghan Markle ponovno proziva vojvotkinju: 'Apsurdno je da se netko tko troši milijune na privatne letove diljem svijeta uopće žali na išta'

25.10.2019 u 20:32

Bionic
Reading

Samantha Markle, polusestra vojvotkinje Meghan Markle ponovno je dočekala priliku da javno uputi kritiku. Na osnovu dokumentarca u kojem se Meghan žali na tretman javnosti i medija, njezina polusestra ostala je zgrožena

Loš odnos nekad dvije bliske polusestre, Samanthe i Meghan Markle ponovno dolazi na vidjelo. Polusestra britanske vojvotkinje, s kojom dijeli istog oca, Thomasa Marklea, koristi svaku priliku da kroz medije uputi kritiku Meghan.

Tako je odmah nakon odgledanog dokumentarca 'Harry and Meghan: An African Journey' (Harry i Meghan: Afrička turneja' Samantha javno prozvala svoju polusestru, iako osobno nisu komunicirale više od deset godina.

'Dok je pričala da je nitko nije pitao kako je, pomislila sam koliko je kontradiktorna. Jesi li ti upitala našeg oca kako je nakon što je proživio dva srčana udara?' rekla je 54-godišnja Samantha za Inside Edition.

Dodala je i kako je neprimjereno žaliti se s pozicije vojvotkinje, na koju je Meghan svojevoljno pristala.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

'Znala je što je čeka i u što se upušta. Dobila je što je htjela, a sada neka se nosi s posljedicama. Mislim da je apsurdno da se netko tko troši milijune na privatne letove diljem svijeta uopće žali na išta. Kako se netko s milijunima uopće može žaliti', upitala se.

Pritom je objasnila kako sa sestrom nije namjeravala početi rat u medijima i kazala kako govori istinu, a ona uvijek najviše boli. Gospođa Samantha ovaj je trenutak medijske pažnje iskoristila i da progovori o svom nećaku Archieju.

'Maleni Archie je preslatka beba, sliči na princa Harryja', rekla je i objasnila kako je dokumentarac jedna od prvih prilika da vidi svog nećaka.