NE ODUSTAJE

Samantha Markle o polusestri Meghan: 'Da imam 600 milijuna dolara možda bih joj bila zanimljiva'

11.02.2019 u 12:29

Bionic
Reading

Nakon niza pokušaja da uvrijedi svoju polusestru Meghan Markle, Samantha Markle ne odustaje. Najnovijim izjavama na društvenim mrežama 54-godišnjakinja ponovno proziva vojvotkinju

Krajem prošlog tjedna britanski Daily Mail objavio je dio sadržaja emotivnog pisma vojvotkinje Meghan Markle upućenog ocu Thomasu Markle u kojem ga obavještava da ju je javno ponizio, povrijedio i duboko razočarao. Između ostalog, u pismu spominje i svoju polusestru Samanthu Markle i kaže da ju zapravo ni ne poznaje te da nikada s njom nije imala blizak odnos.

Nije dugo trebalo da se o svemu oglasi i prozvana Samantha, kojoj je ovo samo jedan u nizu javnih okršaja s Meghan s kojom dijeli istoga oca.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Očito, neki narcisoidni ljudi žele da su jedino dijete moga oca', napisala je Samantha na svom Twitter profilu čime je u komentarima izazvala burnu raspravu. 'Da imam 600 milijuna dolara možda bih joj bila zanimljiva', dodala je.

Dok su se neki tviteraši branili Meghan, ostali su se složili s polusestrom.

Napete odnose u obitelji Markle započeli su kroz medije razvlačiti upravo otac Thomas te njegova djeca iz prvoga braka, Samantha te Thomas Junior. Zbog toga ih mnogi osuđuju i smatraju da samo žele profitirati na imenu svoje kćeri i polusestre, koja se u svibnju udala za princa Harryja. Samantha je čak otišla toliko daleko pa planira objaviti knjigu o vojvotkinji, što je, otkrivaju bliski prijatelji Meghan Markle, jako povrijedilo.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Prestala je čitati tabloide i senzacionalističke naslove nakon što je otkrila da joj sestra planira objaviti knjigu. Jako je plakala i to ju je rastužilo. Ono što ju najviše ljuti je što sa Samanthom zapravo nikada nije imala odnos te osjeća da je polusestra samo želi iskoristiti za brzu zaradu', otkrio je stranim medijima prijatelj trudne vojvotkinje.

Brojni su se članovi kraljevske obitelji i prijatelji zabrinuli za zdravlje poznate trudnice, koja bi za dva mjeseca na svijet trebala donijeti prvoga nasljednika svome suprugu.