SAMANTHA MARKLE

Polusestra Meghan Markle nakon svega oplela i po Georgeu Clooneyju

15.02.2019 u 14:13

Bionic
Reading

Obiteljski prijatelj kraljevske obitelji, George Clooney, odlučio je javno stati u obranu Meghan Markle, o kojoj svakodnevno pišu svjetski tabloidi, no to se nije svidjelo njezinoj polusestri Samanthi Markle koja nije štedila na riječima upućenim holivudskom glumcu

Nakon što je javno stao u obranu Meghan Markle, njezina polusestra Samantha Markle osjetila se očito prozvanom, pa je odlučila putem svog Twitter profila reći što misli o slavnom holivudskom glumcu Georgeu Clooneyju.

'Hey Looney Clooney! Tvoja žena odvjetnica te je trebala naučiti da ne smiješ davati izjave bez činjenica. Ne vjerujem da bi George Clooney tako prozivao svoju majku bez ikakvih legitimnih razloga. Bolje ti je da ušutiš Georgie', napisala je 54-godišnja Samantha Markle.

A što ju je izazvalo da tako oplete po Clooneyju? Vjerojatno njegova izjava tijekom konferencije za medije, a koja je zvučala otprilike: 'Svi jednostavno naganjaju Meghan Markle posvuda. Rade veliki pritisak i kažnjavaju je. Žena je u sedmom mjesecu trudnoće, a proganja ju se na isti način kao što se radilo princezi Diani. Povijest se ponavlja, a vidjeli smo kako je ta priča završila'.

Sam glumac vjerojatno će izignorirati ovu vrstu provokacije, po kojoj je Samantha Markle već poznata.

  • +13
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia