četvrta beba

Pojavila se u kratkoj, zlatnoj haljini i sve šokirala: Blake Lively je trudna, a trudnički trbuščić ne može sakriti

15.09.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Blake Lively je trudna! Glumica i njezin suprug Ryan Reynolds očekuju četvrto dijete. Glumica je obožavatelje oduševila viješću kada se pojavila u kratkoj i svjetlucavoj haljini i položila ruku na vidljiv trudnički trbuščić

Zvijezda serije 'Tračerice' poprilično je iznenadila svoje obožavatelje kada je na godišnjem Forbes Power Women's Summitu koji se održava u New Yorku pojavila u kratkoj zlatnoj haljinici ispod koje se i više nego jasno nazirao trudnički trbuščić.

Lively, koja sa suprugom Ryanom Reynoldsom ima tri kćeri - James (7), Inez (5) i Betty (2) kratku zlatnu haljinicu uparila je s bijelim salonkama s platformom, okruglim naušnicama te s trakom za glavu. Iako je trudnički trbuščić bio itekako vidljiv, zvijezda filma 'Bezvremenska Adaline' sretnu vijest o dolasku prinove te treba objavit na društvenim mrežama.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: John Angelillo / UPI / Profimedia

Kada je riječ o društvenim mrežama, jedan od njezinih posljednjih objava na društvenim mrežama bile je u kolovozu i tada je pokazala ravan trbuh u bijelom bikiniju, iako nije precizirala kada je fotografija uz bazen točno snimljena.

Inače, Blake i 45-godišnji Ryan, koji joj je bio kolega na snimanju filma 'Zelena lanterna' , vjenčali su se u rujnu 2012., a obitelj su proširili dvije godine kasnije kada je stigla kćerkica James. Inez je rođena 2016., a Betty 2019. godine. Ryan Reynolds je u listopadu 2021. otkrio da je uzeo 'odmor' od glume kako bi se posvetio obiteljskom životu. 'Pa, dosta sam glumio... i ne želim propustiti ovo vrijeme sa svojom djecom', objasnio je glumac tijekom intervjua za LinkedIn News dva mjeseca kasnije. 'Želim da moja djeca imaju normalan raspored. Mislim da je to jako važno za njihov razvoj i stvarno uživam biti tata koji je prisutan. Volim ih vodit u školu ujutro, volim ih dočekati kasnije,' rekao je u prosincu prošle godine.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia