ZNAJU KAKO UŽIVATI

Pohvalile se na Instagramu: Poznate Hrvatice otvorile sezonu nošenja kupaćih kostima

05.06.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Zahvaljujući blagdanu Tijelova, koji je ove godine obilježen tik uoči vikenda, brojne poznate Hrvatice iskoristile su ga za tradicionalno spajanje i bijeg od gradske vreve, a navedeno su dale naslutiti svojim objavama na društvenim mrežama

Upitate li poznate Hrvatice, sezona kupaćih kostima službeno je otvorena. Potvrdile su to svojim fotografijama snimljenim na različitim lokacijama diljem Jadrana.

Domaća glumica Marijana Mikulić otkrila je kako se ovoga vikenda nalazi u Makarskoj, a uz objavljenu fotografiju u kupaćem kostimu iskreno je progovorila o svojoj liniji.

'Moje tijelo možda ne izgleda savršeno ali je jedino koje imam. Ako ništa drugo izrodilo je tri mala savršena gremlina. Imam i neke svoje želje i potrebe, ono kako bih ja htjela izgledati, zato što se ja kao ja tako sjećam dobro ali prije svega mi je bitno da je tijelo zdravo o zato se trudim držati ga u formi koliko ide i hraniti se zdravo', između ostalog napisala je glumica.

Poput brojnih Hrvatica, nekadašnja vladarica domaće dance scene 90-ih, Ivana Banfić, također uživa u morskim radostima. Na Instagram storyju objavila je fotografiju na kojoj izlazi iz mora u plavom bikiniju.

Bivša HRT-ova voditeljica, Nevena Rendeli Vejzović, već je dala naslutiti koliko se veseli produženom vikendu kojeg s obitelji provodi u Istri. Ovoga vikenda svoje pratitelje na Instagramu počastila je izdanjem u bijelom kupaćem kostimu dok uživa relaksirajući se pored bazena.

Umjesto na Jadranu, Severina ovih dana, po svemu sudeći, uživa na egzotičnim Maldivima, a što je dala naslutiti s par fotografija na Instagramu.