idol iz djetinjstva

Pohvalila se suradnjom: Tajči otkrila da je njezinu pjesmu snimila Olivia Newton-John

02.02.2021 u 10:13

Bionic
Reading

Već svi znaju kako se nakon odlaska iz Hrvatske Tatjana Cameron Tajči skrasila u Americi gdje se danas bavi pisanjem i coachingom, a nastupa u američkim glazbenim centrima kao izvođač jazz i popularne glazbe te autorskih pjesama. Turneju (koja je pod covid pauzom) uz svoju sestru Sanju nastavlja na jesen, ali glazbeno ne miruje. Ostvarila je suradnju sa zvijezdom 'Briljantina' Olivijom Newton-John

Tatjana Cameron Tajči je sudjelovala na pjesmi 'Window in the Wall' koju je zvijezda kultnog filma 'Briljantin' otpjevala sa svojom kćeri Chloe Lattanzi. 'Olivia Newton John je moj idol iz djetinjstva i apsolutno je obožavam. Najslađa je stvar u tome je to što je ovu pjesmu snimila s kćeri Chloe', s veseljem je otkrila Tajči koja se suradnjom pohvalila na Instagramu.

Zvijezda kultnog mjuzikla 'Briljantin' 72-godišnja koja se godinama bori s karcinomom dojke prije nekoliko godina se povukla s glazbene scene, no emotivan tekst pjesme koji je primila od Tajči očito ju je potaknuo na povratak. Skladba je, kako autori pojašnjavaju, intimna i osobna i upravo je to razlog zbog kojeg je Olivija pjesmu snimila s kćeri.

Inače, Tatjana Cameron Tajči nedavno je nakon knjiga '25 Gifts for Christmas', 'George: A Story and a Song', priručnika 'Be a Rock Star of Transformation' i 'Turning Points' objavila novu '(ne)Slomljena' koja je dostupna i domaćoj publici. Za tportal je ispričala prati li danas hrvatsku glazbenu scenu.

'Volim pratiti i moje starije kolege kojima se divim kako su ostvarili lijepe i dugačke karijere usprkos svim teškoćama i krizama. Žao mi je da nisam češće doma i da se nemam priliku družiti s hrvatskim izvođačima. Stvarno ima vrhunskih glazbenika i bilo bi divno zajedno muzicirati', kazala je.

  • +4
Tatjana Cameron Tajči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Eli Greiss