SVADBENA ZVONA

Počela sezona vjenčanja: Tko je sve s dolaskom proljeća uplovio u bračnu luku

04.05.2018 u 06:33

Bionic
Reading

Dolaskom toplog vremena stigla je i sezona vjenčanja, a kao i svake godine, na popisu onih koji su izrekli sudbonosno 'da' našle su se i brojne poznate osobe

Da bajkovita vjenčanja nisu rezervirana samo za članove kraljevske obitelji, dokazali su nam prošle subote novopečeni mladenci Marin Čilić i Kristina Milković. Par je nakon osam godina veze sunčanog 30. travnja stao pred oltar u crkvi sv. Nikole u Cavtatu, a njihovim zavjetima na vječnu ljubav svjedočilo je 200 gostiju.

  • +10
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Lijepa Kristina, inače diplomirana psihologinja, blistala je toga dana u elegantnoj kreaciji dizajnerice Caroline Castigliano. Riječ je o jednoj od najutjecajnijih dizajnerica luksuznih vjenčanica u Velikoj Britaniji, čije se haljine kreću od 4000 do 7000 funti, ukoliko je riječ o onima iz kolekcije. Početna cijena vjenčanica rađenih po mjeri je 4500 funti, dok haljine iz couture kolekcija drže početnu cijenu od 15.000 funti, što iznosi minimalno 126.000 kuna.

Glamurozno vjenčanje odvilo se u Dubrovniku u tvrđavi Revelin, gdje se skupa s mladencima na koncu zabavljalo 400-tinjak gostiju. Nije dugo trebalo da se ova ceremonija proglasi hrvatskim vjenčanjem godine. Podsjetimo, prošle godine tu je titulu nosilo vjenčanje mladog nogometaša Matea Kovačića i Izabel Andrijanić.

Osim našeg uspješnog tenisača, u bračnu luku ovih dana uplovila je istaknuta glumica Jelena Perčin. Poznata Konavoka udala se za crnogorskog glumca Momčila Otaševića u Kotoru. Par je pokušao cijeli čin zadržati što intimnijim, no neki od uzvanika brzo su putem društvenih mreža podijelili atmosferu s vjenčanja.

Saznalo se tako da je trudna Jelena, umjesto tradicionalne bijele, odjenula svijetlozelenu haljinu/vjenčanicu od svile s golim ramenima do koljena i srebrne sandale, koje je zbog visokog stupnja trudnoće kasnije zamijenila udobnijom obućom.

Jeleni Perčin ovo je drugi brak, a iz prvog s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu. Momčilo je pak niz godina bio u vezi sa studenticom turizma Tinom Jovetić, s kojom se razišao u proljeće 2015. godine. Njemu je ovo prvi brak, a nedavno je otkrio da on i Jelena očekuju kćer koja bi se trebala roditi u kolovozu.

Tajno vjenčanje u travnju je imala i Judita Franković. Ona je nakon devet godina veze s Markom Brdarom izmijenila bračne zavjete u Ljubljani. Hvaljena glumica svoj privatni život uspješno krije od očiju javnosti, pa je vijest o iznenadnom vjenčanju mnoge iznenadila.

Da je od sada u braku, otkrila je fotografija dizajnerskog dvojica eNVy room jer je Judita izabrala romantičnu vjenčanicu s volanima iz njihove posljednje kolekcije.

Domaćim glumicama omiljeni termin vjenčanja je onaj u proljeće, a dokazala je to i Ana Majhenić nedavno otkrivši i da je trudna. Ona je pak vijest o svom vjenčanju s Antunom Hercegom podijelila putem Facebooka, gdje je ubrzo nakon toga i promijenila prezime u Herceg.

Glumica javnosti poznatija po glavnoj ulozi u prvom hrvatskom erotskom filmu '7 seX 7' te ulozi Matije Kincl u seriji 'Obični ljudi' još u kolovozu prošle godine otkrila je da u njezinom životu postoji netko poseban. U međuvremenu su je povezivali s kolegom Ivanom Hercegom, no ona je sve to demantirala.

Čaroliji proljeća nije odoljela ni najuspješnija hrvatska modna dizajnerica Ivana Omazić te je organizirala poprilično nekonvencionalno vjenčanje u Zagrebu sa svojim partnerom Ivanom Husarom. Par je nakon osam mjeseci veze ušao u bračnu zajednicu i to tek u društvu kumova u matičnom uredu. Cijenjena dizajnerica s impresivnom inozemnom karijerom za svoj poseban dan odjenula je ležernu bijelu haljinu sa zanimljivim cvjetnim uzorkom po lijevoj strani, dok je njezin odabranik odjenuo plavo odijelo, a dozu neformalnosti postigao običnom bijelom majicom ispod sakoa.

No da nisu samo domaće zvijezde te koje je proljeće omamilo ljubavlju, pokazala je ovih dana i 27-godišnja Viktorijina anđelica Shanina Shaik udavši se za dugogodišnjeg zaručnika Gregoryja Andrewsa (DJ Ruckusa). S 34-godišnjim DJ Ruckusom Shanina je zaručena dulje od dvije godine, a intimna svečanost za rodbinu i prijatelje održana je na Eleutheri, privatnom otoku Ruckusovog slavnog rođaka Lennyja Kravitza.

Vjenčanje Shanine Shaik i DJ-a Ruckusa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

U uskoj čipkastoj vjenčanici spuštenih ramena australska ljepotica postala je gospođa Andrews, a mladenci su zavjete izrekli u idiličnoj atmosferi na pješčanoj plaži uz najbliže prijatelje i obitelj.