ELEGANTNA MLADENKA

Sad znamo i čiju je vjenčanicu nosila lijepa Čilićeva supruga

30.04.2018 u 15:03

Bionic
Reading

Nakon što su ovu subotu u crkvi sv. Nikole u Cavtatu izgovorili sudbonosno 'da' i do ranih jutarnjih sati proslavili svoju ljubav s prijateljima i obitelji u dubrovačkoj tvrđavi Revelin, najbolji hrvatski reket Marin Čilić i njegova odabranica Kristina Milković ne prestaju biti glavna vijest u medijima. Lijepa Kristina svih je oduševila svojim odabirom haljine, a sada se konačno zna i tko je njezina dizajnerica

Hrvatsko vjenčanje godine okupilo je brojne poznate face poput Rogera Federerai Andyja Roddicka, a mladence su zabavljali Gibonni, uz čiju su baladu zaplesali prvi ples te, kako se nagađa, bosanskohercegovački pjevač Mate Bulić. Iako je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić navikao na medijsku pažnju, ovoga puta u centru pažnje bila je njegova dugogodišnja djevojka Kristina Milković, koja je zablistala je u elegantnoj bijeloj vjenčanici spuštenih ramena uz diskretnu šminku i prepoznatljivu frizuru, raspuštenu valovitu kosu.

SVADBA GODINE

Gibonni na Čilićevom vjenčanju: Slavlje u Dubrovniku je započelo

Pogledaj galeriju

Svih je zanimalo što će samozatajna Konavoka odjenuti za svoj veliki dan, a haljina koju je izabrala pristaje joj kao salivena. Sada je konačno poznat i dizajner koji stoji iza vjenčanice, a riječ je o Caroline Castigliano, jednoj od najutjecajnijih dizajnerica luksuznih vjenčanica u Velikoj Britaniji.

  • +18
Vjenčanica Kristine Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Njezine skupocjene vjenčanice kreću se po cijeni od 4.000 do 7.000 £, ukoliko je riječ o haljinama iz kolekcije. Početna cijena vjenčanica rađenih po mjeri je 4.500 £, dok haljine iz Couture kolekcija drže početnu cijenu od 15.000 £, što iznosi minimalno 126.000 kuna.

  • +10
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Spomenete li ime Caroline Castigliano u britanskim krugovima, zasigurno ćete čuti same pohvale, što ne čudi, obzirom da je njezin rad sinonim za luksuzne i chic vjenčanice koje se od početka do kraja ručno proizvode u Velikoj Britaniji. Prema informacijama objavljenima na službenim stranicama modne kuće, Čilićeva supruga je svoju vjenčanicu kupila u CC atelijeru u londonskoj četvrti Knightsbridge, a kao što smo imali priliku vidjeti, odabrala je jednostavnu svilenu haljinu 'A' kroja u kojoj je izgledala poput prave princeze.

  • +16
Marin Čilić i Kristina Milković dolaze na svoje vjenčanje u crkvu sv. Nikole Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL