FEŠTA NA JUGU

Vjenčanje godine u Dubrovniku: Sudbonosno 'da' Marina Čilića i Kristine Milković

28.04.2018 u 17:34

Bionic
Reading

U najjužnijem hrvatskom gradu, Cavtatu, u crkvi Sv. Nikole bračne su zavjete izmijenili naš ponajbolji tenisač Marin Čilić i lijepa Konavoka Kristina Milković. Poznati par vjenčao se nakon osam godina veze, a i ovoga su se puta svoju intimu potrudili zadržati podalje od javnosti

Obred vjenčanja, kako se već mjesecima nagađalo, održao se u 17 sati crkvi sv. Nikole u Cavtatu ispred koje su se okupili brojni uzvanici. Mladenci su pred crkvu stigli u automobilu Tesla.

Prelijepa mladenka zablistala je u elegantnoj, jednostavnoj bijeloj vjenčanici spuštenih ramena, a u ruci je držala buket od peonija blijedo roza boje. Kristina je ostala vjerna i ovoga puta diskretnoj šminki i frizuri kakvu najčešće nosi, raspuštenoj valovitoj kosi podignutoj s jedne strane, zbog čega su njezine konavoske rečine, tradicionalne zlatne naušnice, došle u prvi plan. Mladoženja je odabrao smoking, leptir mašnu i crne lakirane cipele.

  • +10
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Svečana večera održat će se u Revelinu, jednoj od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina, s čije se terase pruža prekrasan pogled na staru gradsku luku i morsku pučinu.

Na putu prema Dubrovniku novopečeni mladenci su iz automobila stigli opaliti i prvi bračni selfie.

  • +16
Marin Čilić i Kristina Milković dolaze na svoje vjenčanje u crkvu sv. Nikole Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Slavlju ovog samozatajnog para prisustvovat će, oko 400 uzvanika, a do ranih jutarnji sati u Revelinu će ih, zabavljati Gibonni i, nagađa se, hercegovački pjevač Mate Bulić.

  • +20
Dolazak uzvanika na vjenčanje Marina Čilića i Kristine Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Svega par sati uoči vjenčanja na svom profilu na Instagramu Čilić je objavio je panoramu suncem okupanog Dubrovnik snimljenu s terase svog apartmana u hotelu Excelsior, koji se može pohvaliti najljepšim pogledom na Stari grad. Nestrpljivom mladoženji društvo pravi najmlađi brat Mile, također tenisač, koji mu je ujedno bio i kum, a s kojim se fotografirao iznad velike terase tog dubrovačkog hotela.

Nekoliko dana prije samog vjenčanja lijepa psihologinja Kristina Milković s prijateljicama odmarala se u Monte Carlu, vrativši se taman na vrijeme prije zadnjih priprema. U Monte Carlu je boravio i Čilić gdje je bio jedan od nositelja tamošnjeg ATP World Tour Mastersa.

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Nije iznenađenje što su mladenci izabrali sam jug Hrvatske za ovaj važan dan budući da se par upoznao u Dubrovniku 2008. na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa. Ljubav je buknula na prvi pogled, a Čilić je i u spotu za Hrvatsku turističku zajednicu šećući Stradunom otkrio da je Dubrovnik grad u kojem se zaljubio.

Par je u proteklih osam godina uspješno usklađivao svoje poslovne obaveze i ljubav, a cijelo to vrijeme samozatajna Konavoka, koja se može pohvaliti s dvije diplome, iz psihologije i politologije, uspješno se držala podalje od javnosti i medija, pojavivši se tek ponekad na turnirima i važnijim ceremonijama. U želji da sačuvaju svoju intimu, pogotovo na ovako važan dan, navodno su i uzvanike zamolili da se suzdrže od fotografiranja.

  • +4
Kuća Kristine Milković okićena i spremna za vjenčanje s Marinom Čilićem Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naš proslavljeni tenisač u više navrata isticao je kako mu je Kristina najveća podrška, ali i njegov srećonoša. Nakon izgubljenog prošlogodišnjeg finala na Wimbledonu, par se odmarao i punio baterije u Dubrovniku, a tad je Čilić svojoj djevojci postavio i veliko pitanje.