UDOBNOST PRIJE SVEGA

Rekla je 'da': Jelena Perčin udala se u zanimljivoj haljini

02.05.2018 u 09:46

Bionic
Reading

Kako se zadnjih dana pisalo, glumački par se nakon dvije i pol godine poznanstva vjenčao u tajnosti. Jelena Perčin i Momčilo Otašević su, prije nego na svijet dođe djevojčica koju željno očekuju, na ceremoniji za intiman krug prijatelja i obitelj izmijenili bračne zavjete

Vjenčanje Jelene Perčin i Momčila Otaševića održano je u Kotoru u Crnoj Gori. Iako ljubomorno drže svoju privatnost što dalje od medija, osoba bliska paru objavila je fotografije s njihovog vjenčanja u najužem obiteljskom krugu, među kojima su bili Jelenin brat, liječnik Luka, kao i Momčilova sestra Sanja, s kojom je crnogorski glumac vrlo blizak.

Lijepa Konavoka za svoju svadbu je, umjesto tradicionalne bijele, odjenula svijetlozelenu haljinu/vjenčanicu od svile s golim ramenima do koljena i srebrne sandale, koje je zbog visokog stupnja trudnoće kasnije zamijenila udobnijom obućom.

Jeleni Perčin ovo je drugi brak, a iz prvog s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu. Momčilo je pak niz godina bio u vezi sa studenticom turizma Tinom Jovetić, s kojom se razišao u proljeće 2015. godine. Njemu je ovo prvi brak. Nedavno je otkrio da on i Jelena očekuju kćer koja bi se trebala roditi u kolovozu.

Par se upoznao na snimanju televizijske serije Nove TV 'Zora dubrovačka', a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su ponovo snimali zajedno, za njih znakovitog naziva 'Kud puklo da puklo'.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo