U LJUBLJANI

Tajno vjenčanje: Judita Franković udala se u bajkovitoj vjenčanici

09.04.2018 u 18:07

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Judita Franković, zvijezda filmova 'Sonja i bik', 'Majka asfalta' i 'Ćaća' koju smo gledali i u TV seriji 'Počivali u miru', udala se za svog dugogodišnjeg dečka u Ljubljani

Zgodna brineta i njezin dečko Marko Brdar s kojim je u vezi devet godina, izmijenili su bračne zavjete u Ljubljani.

Hvaljena glumica svoj privatni život uspješno krije od očiju javnosti, pa je vijest o iznenadnom vjenčanju mnoge iznenadila.

Judita je izgledala poput princeze u bajkovitoj haljini našeg domaćeg modnog dvojca eNVy room koju su osmislili dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

'Udali smo našu Juditu! Sretno mladenci', napisali su dečki iz enVY rooma na Instagramu.

Ljubav koja je okrunjena brakom traje još od studentskih dana, a zgodna glumica retro je vjenčanicu upotpunila frizurom i mladenačkim make upom.

  • +18
Judita Franković Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Judita je ostala vjerna svom prepoznatljivom modnom potpiu u koji se sjajno uklopila elegantna kreacija dvojca enVY room.

Kako s njima često surađuje, Judita, kaže V. Franetović, nije imala posebnih prohtjeva.

Judita Franković Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Radi se o haljini iz naše nove kolekcije koja je svjetlo dana ugledala prije desetak dana. Judita se odmah zaljubila u tu haljinu koja je izrađena od satenske svile i ukrašena detaljima od čipke, a posebnu joj čar daju otvorena leđa. Judita je inače vrlo draga osoba. Nije bila zahtjevna mladenka', otkrio je za tportal Vjeko Franetović iz eNVy rooma.