U SESVETSKIM SELIMA

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić izgovorili sudbonosno 'da'

17.06.2017 u 21:32

Bionic
Reading

Nogometaš Real Madrida Mateo Kovačić danas je izgovorio sudbonosno 'da' u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima

Nakon što je u Umagu u bračnu luku uplovio Domagoj Vida, još jedan poznati sportaš odlučio se na isti korak.

Mateo (23) i njegova zaručnica Izabel Andrijanić (23) u vezi su već sedam godina, a zaljubili su se upravo u crkvi gdje su se danas vjenčali - Mateo je bio ministrant, a lijepa Izabel pjevala u župnom zboru.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Par će bračne zavjete izgovoriti u društvu obitelji i prijatelja.

Kako mladenci potječu iz pobožnih obitelji, u crkvi je održana dulja ceremonija, jednosatno vjenčanje s misom, a slavlje se nakon toga preselilo u hotel Westin.

Među uzvanicima bili su i Kovačićevi kolege nogometaši, a posebnu pažnju plijenio je Marcelo Vieira koji je prije nekoliko dana stigao u Dubrovnik gdje se odmarao sa suprugom, glumicom Clarisse Alves i sinovima. 

Inače, atraktivna plavuša već je proslavila djevojačku večer sa svojim prijateljicama u Dubrovniku, a kako se pisalo, dnevni najam luksuzne kuće iznosio je 24.000 kuna.

Djevojke su na raspolaganju imale privatnu plažu s pristaništem za brod, moderno opremljenu sobu za fitness i pet spavaćih soba.

A da je atmosfera u obiteljskoj kući Kovačićevih u Kraljevečkim Novakima bila na vrhuncu, dokazuju i objave na društvenim mrežama.

Izabel looks fabulous 😍👰💍 @mateokovacic8 @styleforwags

A post shared by real madrid family (@realmadridfamily) on