NOVI POČETAK OMILJENOG TV LICA

Pljušte komplimenti: Karmela Vukov Colić nakon odlaska s HRT-a izgleda bolje nego ikada

03.06.2019 u 10:42

Bionic
Reading

Krajem studenog prošle otišla je s HRT-a, no koliko voli svoj posao, dokazuje to da se od kamere i novinarstva nije maknula. Karmela Vukov Colić nije dugo bila u poslovnoj pauzi, počela je vrlo brzo snimati i raditi na novim projektima. Svoje aktivnosti rado pokazuje pratiteljima na društvenim mrežama, a u zadnjoj objavi pohvalila se novim nakitom. No mnogi su umjesto toga primijetili njezin novi izgled

'Isuse, kaj si smršavila!', 'Prelijepa, godi ti', 'Krasna', samo su neki od oduševljenih komentara pored najnovije fotografije koju je Karmela Vukov Colić objavila na Instagramu i Facebooku. Urednica i voditeljica nedavno je izjavila kako se povrgnula štokholmskoj dijeti, da je smršavjela 11 kilograma te da ne namjerava stati. S tim načinom prehrane je, rekla je, počela iz radoznalosti, a kilogrami su joj se brzo istopili. Lijepa 50-godišnjakinja, sudeći po fotografijama, naprosto sjaji i izgleda dvostruko mlađa.

Podsjetimo, danas vodi emisiju 'Recepti svete Hildegarde' na kabelskoj televiziji, piše blog te uređuje i vodi radijsku emisiju 'Ljudi smo'. Radi i na blogu 'Ciao Karmela', koji održava već nekoliko godina. Iako ima puno posla, nalazi vremena i za svoju veliku ljubav - putovanja. Karmela je, naime, dugo godina povremeno radila kao turistički vodič.

  • +8
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL