CIAO KARMELA

Karmela Vukov Colić vraća se na male ekrane, evo gdje ćete je moći gledati

26.02.2019 u 19:34

Bionic
Reading

Nakon što je, nakon punih 30 godina koje je provela na javnoj televiziji odlučila otići, gledatelji nisu mogli sakriti tugu što više neće moći gledati omiljeno televizijsko lice. Nakon kratkog odmora i punjenja baterija, Karmela Vukov Colić vraća se na male ekrane, no u jednoj novoj ulozi

Ove nedjelje, 3.3.2019. s početkom u 16 sati na Laudato TV, lokalnoj komercijalnoj obiteljskoj televiziji s kršćanskim vrijednostima iz Zagreba, kako stoji u službenom opisu, kreće emisija 'Recepti svete Hildegarde', a koju će voditi omiljeno televizijsko lice - Karmela Vukov Colić.

Nakon što je 30 godina provela na javnoj televiziji, a potom je s nje i otišla, Karmela je kratko vrijeme 'punila baterije' i prihvatila novu ponudu.

Odlučila je spojiti dvije ljubavi - kuhanje i televiziju, pa će tako sada gledatelji svake nedjelje u 16, ali i utorkom u 16:55 te četvrtkom u 8:30 moći uživati u njezinim receptima zdravih i ukusnih jela, spremljenih po receptima svete Hildegarde.

Karmela Vukov Colić u 'Recepti svete Hildegarde' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Da ima novi angažman, Karmela Vukov Colić pohvalila se na svom Facebook profilu, a isto su učinili i čelnici Laudato TV-a. Kako sve to izgleda, može se pogledati i u kratkom videu.

  • +8
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL