UVIJEK ISKRENA

Pjevačica Maja Šuput podijelila s fanovima tko joj najviše nedostaje u karanteni: 'Fali mi. Glupi virus'

02.12.2020 u 17:32

Bionic
Reading

Maji Šuput (41), baš poput drugih kolega estradnjaka zbog globalne pandemije potpuno su se promijenile poslovne aktivnosti pa se sad potpuno posvetila svom paralelnom projektu oko brenda Majushka

Poduzetnoj pjevačici koju gledamo i kao voditeljicu u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', jako nedostaje život prije 'novog normalnog' kad je nastupala svaki vikend no nakon što je koronavirus paralizirao cijeli svijet, njezin se prenakrcani raspored se potpuno promijenio.

Naravno, najviše joj nedostaje druženje s članovima obitelji, posebno s njezinom majkom Danicom s kojom je jako bliska.

Maja Šuput koja sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje svoje prvo dijete, na svom se Instagram profilu požalila da joj nedostaje nekadašnji način života.

'Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručak, normalne ljudske stvari koje život čine potpunim', napisala je Maja pored fotografije na kojoj je s mamom.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Vrlo brzo stigli su brojni komplimenti na račun izgleda mame te su ih mnogi usporedili sa sestrama.

'Kao da ste blizanke', poručili su Maji fanovi, a mnogi su je ohrabrili kako će i ova koronakriza uskoro proći.

Maja se jako veseli bebi, no još nije otkrila spol djeteta.

U ranijem je intervjuu za IN magazin Nove TV, pjevačica i poduzetnica otkrila kako je obavila detaljan šoping za novog člana obitelji.

'Što se tiče kupovine i toga, sve smo izabrali. Sve, sve, sve, sve. Ali kad kažem sve - sve! A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put. Vrlo vjerojatno, obzirom na moje godine, i zadnji pa nek se dijete veseli', rekla je.