S DRUGIMA JE IZGUBIO KONTAKT

Hugh Grant otkrio tko mu je omiljena kolegica: 'Još uvijek izmjenjujemo duge mailove'

02.12.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Iako je s većinom kolegica, s kojima je glumio u filmovima, izgubio svaki kontakt, postoji jedna glumica s kojom se još uvijek redovito čuje. Riječ je o Renee Zellweger s kojom je glumio u filmovima o Bridget Jones, a s kojom se tijekom snimanja zbližio

Kako je 60-godišnji Hugh Grant otkrio gostujući u The Jess Cagle Showu na SiriusXM-u, jedina glumica s kojom je i dalje u kontaktu je Renee Zellweger, s kojom je glumio u franšizi o Bridget Jones. U filmovima je glumio njezinog dečka Daniela Cleavera, a glumci su se toliko dobro složili da su se nastavili družiti i nakon snimanja.

Danas svoju komunikaciju većinom održavaju izmijenjujući duge mailove. 'Obožavam Renee. Ona je jedna od rijetkih glumica s kojima sam i dalje u kontaktu i dobro i se i dalje slažemo. Često izmjenjujemo duge mailove', rekao je Hugh Grant i potom nahvalio glumački talent svoje kolegice, osobito u filmu u kojem je utjelovila Judy Garland.

Hugh Grant o Renee Zellweger Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tijekom intervjua Hugh Grant, otac petero djece, dotakao se upravo svoje uloge sanjivog Daniela koji je bio u turbulentnoj vezi s kolegicom Bridget u blockbusteru 'Dnevnik Bridget Jones' iz 2001., kao i u nastavku hita 'Bridget Jones: Na rubu pameti' 2004. godine.

'Uživao sam glumiti Daniela, dapače, nekako sam se povezao s njim. On je razočarani muškarac koji je radio u izdavaštvu i silno htio napisati svoju knjigu, no u tome nije uspio.'

  • +29
Hugh Grant Izvor: Profimedia / Autor: AGEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia