u knjizi 'endgame'

Optužbe koje će uzdrmati Britaniju: Otkriveni članovi obitelji koje Harry i Meghan optužuju za rasizam

30.11.2023 u 11:42

Bionic
Reading

Najnovija knjiga Omida Scobieja otkrila je tajnu koju su dugo čuvali čak i Harry i Meghan! Navodna 'tiskarska greška' u nizozemskoj verziji otkriva imena članova kraljevske obitelji koji su postavljali škakljiva pitanja o boji kože princa Archieja, a iako su knjige povučene s tržišta... Piers Morgan otkriva svijetu o kojim se članovima radi

Piers Morgan, novinar i voditelj kojeg ili volite ili ne volite, otkrio je tajnu koja je zanimala baš sve obožavatelje kraljevske obitelji. Otkako su Harry i Meghan otkrili da su tijekom Meghanine prve trudnoće neki članovi zapitkivali koje će boje kože biti maleni princ Archie, sve zanima samo jedno - imena starijih članova kraljevske obitelji koja navodno imaju problem s rasističkim razmišljanjima!

Knjiga 'Endgame' otkrila je raznorazne skrivene tajne kraljevske obitelji, a iza svega stoji Omid Scobie. Novinar koji se hvali da je bio u izravnom kontaktu s Harryjem i Meghan, a u posljednja knjiga takozvanog Meghaninog glasnogovornika otkrila je tajnu koja će razljutiti Britance.

Britanski je voditelj u emisiji 'Piers Morgan bez cenzure' ove srijede progovorio o problemu nizozemske verzije knjige koja je zbog navodne tiskarske greške otkrila tajnu koju je autoru otkrila Meghan, a koju nije smio otkriti u Britaniji zbog strogog pravnog sustava i zakona o kleveti.

'Reć ću vam imena dvojice starijih članova kraljevske obitelji koji su imenovani u toj nizozemskoj verziji knjige jer, iskreno, ako Nizozemci koji zalutaju u knjižaru mogu to uzeti i vidjeti ta imena, onda vi, Britanci , ovdje – koji zapravo i plaćate britansku kraljevsku obitelj – imate pravo znati', započeo je Morgan u emisiji uživo.

Iako se ogradio od teških optužbi izrečenih u knjizi rekavši da ne vjeruje da u kraljevskoj obitelji postoji ikakvo razmišljanje koje bi se moglo okarakterizirati kao rasističko, Morgan je Britancima i svijetu otkrio: 'Kraljevski članovi koji su imenovani u ovoj knjizi su kralj Charles i Catherine, princeza od Walesa.'

Autor knjige Omid Scobie tvrdi da nikad nije postojala verzija u kojoj je otkrio imena, no ova će knjiga zasigurno utjecati na stavove mnogih zagovornika monarhije, kao i na reputaciju trenutnog britanskog kralja i Kate koju jednog dana čeka ista titula.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia