suparništvo

Kraljica Camilla stala u obranu voditelja koji je ocrnio Meghan Markle

28.11.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Godine 2021. poznati britanski voditelj i novinar Piers Morgan otpušten je iz emisije 'Good Morning Britain' zbog zlobnih komentara na račun Meghan Markle. Iako je dobio otkaz, uz njega je stala kraljica Camilla koja mu se osobno zahvalila na negativnom prikazivanju Markle

Poznati britanski novinar Omid Scobie posebno je angažiran u temama koje se tiču kraljevske obitelji. Nazivaju ga Meghaninim glasnogovornikom, a najnovija knjiga 'Endgame' otkrila je neke nove zasad nepoznate detalje o odnosu Meghan i kraljevske obitelji.

Scobie je progovorio o situaciji koja datira u 2021. godinu i tiče se drame između Piersa Morgana i Meghan Markle.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Naime, u emisiji 'Good Morning Britain' Morgan je izrekao neke zlobne komentare na račun Meghan Markle. Voditelj je jasno izražavao negodovanje, a putem Twittera je izjavio da ne bi vjerovao Meghan ni da čita vremensku prognozu. Zbog svojih javnih istupa o članu kraljevske obitelji je kažnjen pa je, nakon što su se gledatelji i Markle žalili na izvještavanje, napustio kultnu emisiju.

'Nedavno sam pouzdano obaviješten da je Meghan Markle pisala izravno mojoj šefici ITV-a Carolyn McCall noć prije nego što sam bio izbačen tražeći moju glavu na tanjuru. Na što je došao je svijet kad glumica s rašljastim jezikom može diktirati tko vodi jutarnje televizijske vijesti', komentirao je Morgan svoju ostavku.

Iako kažnjen, na neki je način dobio i svoju satisfakciju!

Prema Scobievoj knjizi, Morganu se izravno zahvalila kraljica Camilla koja mu je poslala poruku nakon incidenta kako bi mu se osobno zahvalila što je stao u obranu kraljevske obitelji nakon svega što su Meghan i Harry izrekli pred Oprah. Kraljica Camilla zahvalila se što je u kolumni Daily Maila Meghan nazvao 'princezom Pinocchio' i što je imao hrabrost suprotstaviti se Meghaninim tvrdnjama.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia