stao na kraj nagađanjima

Petar Grašo o svom odnosu s Hanom Huljić: 'Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti'

01.12.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Dugo neka ljubavna veza nije izazvala toliko burne reakcije kao ona između našeg pjevača i najmlađe članice glazbene obitelj Huljić. Premda gotovo nikad ne priča o privatnoj strani života, Petar Grašo je sada ipak rekao ponešto na tu temu

'Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo', izjavio je dobro raspoloženi Petar Grašo u In magazinu Nove TV.

Pričao je i o medijima koji su ga, kaže, iznenadili u proteklom razdoblju pišući o njegovoj ljubavi s Hanom. 'Nekako sam naučio da s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, da je pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni', objasnio je pjevač.

Početkom studenog na Grašinom fan pageu 'osvanula' je prva zajednička fotografija od kad se saznalo za njihovu ljubav. Pjevač i kći Tončija Huljića fotkali su se zagrljeni te su bili vidno raspoloženii tako su vezu digli na višu razinu.

  • +7
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX