NE ODVAJAJU SE

Ljubav cvate: Petar Grašo i Hana Huljić zajedno su bili gosti na vjenčanju na Korčuli

24.10.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Veza Petra Graše i Hane Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, ne prestaje intrigirati domaću javnost, a usprkos nastojanjima da svoju ljubav drže u tajnosti, njihovo zajedničko pojavljivanje na jednom vjenčanju ove subote nikako nije moglo proći 'ispod radara'

Petar Grašo i Hana Huljić, kako je objavio Dubrovački vjesnik, viđeni su zajedno na jednom vjenčanju ove subote koje se održalo na Korčuli.

Omiljeni glazbenik i njegova 14 godina mlađa djevojka Hana ovaj vikend provode na Korčuli, a kako je objavio Dubrovački vjesnik, Grašo je sinoć svirao i pjevao na jednom vjenčanju na koje je stigao u pratnji lijepe Hane te ih je jedan čitatelj fotografirao.

  • +7
Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Iako su se nedavno pojavile spekulacije kako Grašo i Hana očekuju prinovu, Splićanin je za tportal to prokomentirao ovim riječima:

'Prvi put čujem za to', rekao je kroz smijeh, ekskluzivno za tportal, Petar Grašo. 'Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao 'Misu', postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka', kroz gromki smijeh završio je Petar te je tom izjavom napokon progovorio o onome o čemu se govori posljednjih dana.

Splitski pjevač, nakon prekida veze s Danijelom Martinović, pronašao je ljubav u 31-godišnjoj Hani Huljić, koju poznaje od djetinjstva jer su obitelji Grašo i Huljić dugogodišnji prijatelji.