ROMANTIČNI ODMOR

Pao i poljubac: Sandra Perković raznježila je obožavatelje fotografijom sa svojim dečkom

26.10.2021 u 23:07

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković uživa na zasluženom odmoru, a društvo joj pravi njezin dugogodišnji dečko i trener Edis

Nakon što je nedavno izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama objavivši fotografiju u zlatnom bikiniju u kojem je pozirala na pješčanoj plaži u nekim toplijim krajevima, zgodna sportašica raznježila je brojne obožavatelje romantičnom fotografijom u društvu svog dečka i trenera.

Premda nije otkrila gdje se nalazi, Sandri Perković itekako godi odmor kao i društvo njezinog, sedam godina starijeg dečka Edisa Elkasevića.

Iako se neki pratitelji pitali nalazi li se trenutačno možda u Meksiku, Sandra je i dalje vrlo tajanstvena.

  • +4
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Par puni baterije nakon naporne sezone, a zgodna atletičarka iznenadila je mnoge objavivši fotografiju s dečkom na kojoj su razmijenili i nježni poljubac.

Inače, Edisa je upoznala kad je imala 16 godina.

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se sa 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš', rekla je za u jednom ranijem intervjuu za InMagazin.