KOMPLIMENTI SE NIŽU

Poput boginje: Sandra Perković u zlatnom bikiniju nazdravlja šampanjcem na pješčanoj plaži

24.10.2021 u 16:59

Bionic
Reading

I ova nedjelja mnogima je prošla u kratkom odmoru, ali i pripremama za idući radni tjedan. No, naša Sandra Perković u ovoj je uživala punim plućima i time se pohvalila na svom Instagram profilu

'U savršenom svijetu svi bi ispijali čašu šampanjca i to svaki dan!! Nadam se da uživate u nedjelji! Pusa!' Napisala je to na svom Instagram profilu Sandra Perković, pozirajući na pješčanoj plaži upravo sa čašom rashlađenog šampanjca u ruci.

No, taj šampanjac pao je posve u drugi plan zbog zlatnog bikinija u kojem je naša atletičarka pozirala, a koji joj pristajao tako savršeno te je dodatno naglasio njezinu preplanulu put. Nehajno skupljena kosa u rep i trendi sunčane naočale savršeno su se uklopile na fotografiju, kao i pješčana plaža u kombinaciji sa tirkiznim morem i palmama.

Sandra još uvijek nije otkrila gdje se točno nalazi i gdje puni baterije, no jedna je od njezinih prijateljica upitala je li riječ o Meksiku, na što naša sportašica nije ništa odgovorila, ali je stisnula lajk.

Sandra Perković Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

A da je društvene mreže dovela do usijanja jasno su dali i komentari poznatih Hrvatica koje su redom ostavljale emotikone vatre uz fotografiju. Jedina osoba kojoj je odgovorila na komentar bio je sportski agent Daniel Wessfeldt, kojem je napisala da je 'ovo razlog zašto mu ne odgovara na poruke'.

  • +4
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL