otkrio ih je Instagram

Pale su zaruke: Hrvatska Meghan Markle ponosno pozira s prstenom s kojim ju je zaprosio Dominik Livaković

23.12.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Kraj još jedne neizvjesne pandemijske godine donio je i neke vesele vijesti. Jedna od njih je i da su se zaručili Dominik Livaković i Helena Matić premda se taj veliki dan u njihovim životima dogodio prije više mjeseci

Nogometaš Dinama i magistrica Tekstilng-tehnološkog fakulteta su u vezi od ljeta 2017., a Dominik je prije nekoliko mjeseci zaprosio Helenu, doznaje Story.

Helena, koju su mediji prozivali hrvatskom Meghan Markle ima diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem, s nogometašem Dinama u vezi je četiri godine i zajedno žive u blizini Dinamovog stadiona. Svojedobno je ispričala kako se među njima nije dogodila ljubav na prvi pogled.

'Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit', ispričala je za Jutarnji list. Livaković je pak tada istaknuo da cijeni što se partnerica prilagođavala njegovom dinamičnom rasporedu.

  • +3
Helena Matić, Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX