KRV NIJE VODA

Naša poznata lica pokazala najvažnije žene u svojim životima, raznježivši sve

05.09.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Slavne zvijezde, kada nisu pod svjetlima reflektora, najradije provode vrijeme s obitelji, u privatnosti svoga doma. Nerijetko s fanovima dijele fotografije jedne od najvećih ljubavi na svijetu, one s majkom. Poseban je to odnos, a njihove zajedničke fotografije uvijek raznježe

Premda se mnoge žene bore za njegovu naklonost, Stjepan Hauser priznaje da je jedna žena njegov cijeli svijet. Riječ je o njegovoj majci Mariji, kojoj je slavni violončelist posvetio jednu od zadnjih objava na Instagramu.

'Puno je cura, ali ona je jedna jedina… MAMA', napisao je pored njihove fotografije. Mnogi su se oduševili fotografijom simpatične Hauserove mame, mnogima drage profesorice, koja je, kako su podcrtali u komentarima, odgojila generacije.

  • +5
Stjepan Hauser Izvor: Reuters / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Ana Gruica Uglešić pokazala je svoju mamu Silvanu kad je slavila 62. rođendan. Mnogi prijatelji i fanovi su joj u komentarima ostavljali komplimente kako mama izgleda kao cura i kako pored glumice i fitnes instruktorice izgleda poput njezine starije sestre.

'Danas se bavi poljoprivredom, a onda ja, starija i mlađa sestra, nećakinje i nećaci, dakle svi skupa idemo u polje i pomažemo materi', objašnjava.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Zgodni igrač velikog talijanskog kluba Intera iz Milana, Šime Vrsaljko, ima zgodnog brata Marija i zgodnu majku Branku pa je svima jasno otkud stižu ta ljepota i šarm hrvatskog reprezentativca.

  • +5
Šime Vrsaljko, Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Još jedan reprezentativac ima zgodnu majku. Nakon što je Domagoj Livaković objavio zajedničku fotografiju majke i djevojke Helene Matić, koje su ga došle podržati u Rusiju, fanove je iznenadio mladolik izgled mame te su je proglasili 'najzgodnijom mamom prvenstva'. Manuela Skoblar dobila je sina u braku s bivšim državnim tajnikom Zdravkom Livakovićem, nakon čega je upoznala zadarskog poduzetnika Krešu Dijana, s kojim ima troje djece.

I Nina Badrić je na Instagramu već više puta pokazala od koga je naslijedila ljepotu. 'Samo je jedna mama, nema joj zamjene ni zaborava. Jedino njoj ništa ne mogu odglumiti', izjavila je pjevačica ranije o svojoj majci Mili.

View this post on Instagram

Ona je meni sve. Nisam jučer stigla dati poštovanje prema jednoj jedinoj...najboljoj. Mojoj kraljici. Dok ja šljakam ona brine. Dok ja sanjam ona brine. Dok ja lutam ona brine. Kad sam u pravu ona sumnja. Nikada mi nije dala za pravo kad nisam u pravu. I nikada me nije tješila kada sam patila. Nikad nije plakala sa mnom jer je uvijek smatrala da nemam razloge za suze.( pa stvarno mama nikada nismo plakale zajedno?! ) Pustila me je da sama padam i da se sama dižem. Sama. Na tome sam joj odavno zahvalna. Da me je mama držala za ruku tko zna što bi od mene postalo. Vjerovatno jedno veliko ništa a u najboljem scenariju prosjek. Dugo godina to nisam razumjela.Nedavno smo pricale i pitala sam je:"Mama...zasto se nikada nisi bojala za mene?Zasto si me pustila samu da prodjem kroz sve?Mama koja mi je davno rekla čuvaj se Nina mangupa rekla je:"Il ceš bit'ili te neće bit'! Znala sam da imaš tu snagu." Mama..u pravu si.Nikada ti to nisam rekla ali nikada nije Bogu hvala prekasno za neke riječi... Hvala ti što si me pustila samu odavno i dala mi povjerenje. Hvala ti što si me pustila da samu sebe izgradim u Božju tvrdjavu. Što si mi uvijek govorila da voda može sve oprati ali prljav obraz nikada. Što si sve moje pretrpila. Što me nikada nisi opteretila svojim bolima.(Uf....što si ti sve proživjela i ostala na nogama..) Što si me uvijek svojom snagom tiho nenametljivo ali iznad svega snažno pratila kroz život. Ti si moj uzor moja snaga moje dostojanstvo. Moja lafica❤️ Znaš kaj....?Strahovita si ženska mama.... Takva se radja samo jednom i nikada više. Ponosna što sam tvoje dijete a znam da si i ti ponosna što si baš i ti moja majka 😜🌹💋❤️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Marica Rendeli velika je podrška svojoj kćeri Neveni Rendeli Vejzović. Pomaže joj oko djece, uvijek je uz nju i njezin najveći oslonac. Majka televizijske voditeljice po zanimanju je medicinska sestra, a rodom je iz Pirovca, u kojem je Nevena provodila gotovo sva ljeta do punoljetnosti.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Severina je jako vezana za svoju majku Anu, što je više puta isticala. Jednom prilikom, čestitavši joj sretan Dan majki, pjevačica je izrazila svoje žaljenje što ne sliči malo više na nju jer joj ona često govori da je isti tata. 'Ona mi uvijek govori da sam isti otac, ali ja želim biti kao Ona. Kao moja mama. Sretan Dan majki', napisala je Severina pored fotke.

Severinina majka Ana Vučković rodom je iz Drniša, a radila je kao konobarica u restoranu kraj starog Hajdukova igrališta. Tata Sever Vučković, po kojem je dobila ime, radio je kao vozač kamiona u Elektrodalmaciji u Splitu, gdje je upoznao Anu. Nažalost, Severina je u mladosti ostala bez oca.

  • +5
Severina Kojić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Kad sam kao dijete slušala priče drugih ljudi o njoj, o izboru za Miss Jugoslavije i o tome kako su frajeri bili ludi za njom, uvijek bih se dobro nasmijala. Za mene je uvijek bila i jest najbolja mama! I zaista sam sretna što je ova pametna, vrijedna, kreativna, borbena i uvijek pozitivna žena baš moja majka', napisala je Ornela Vištica pokraj fotografije mame iz mladosti te joj čestitala rođendan u ožujku ove godine. Glumica Ornela je i prije na društvenim mrežama pisala o svojoj majci, koja ju je sama odgajala.