DOČEK ZA PAMĆENJE

Poznata lica na odmoru: Tko je sve dočekao Novu godinu izvan granica Lijepe Naše

02.01.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Brojni slavni proveli su radno silvestarsku noć, drugi su pak odlučili dočekati Novu godinu u društvu obitelji i prijatelja, a neki na putovanjima. Duje Ćaleta-Car, Domagoj Livaković, Severina, Franka Batelić te Tarik i Lejla Filipović 'najluđu noć u godini' proveli su daleko od Hrvatske, ali oni nisu jedini

Svatko je na svoj način dočekao Novu godinu - neki su radili, dok su se drugi zabavljali. Društvene mreže i dalje gore od lijepih želja i fotografija s proslava poznatih, brojnih izvan Hrvatske.

'Dočekujemo Novu godinu u Engleskoj. Iako sam živjela u njoj tri godine, nikad nisam slavila Novu godinu ovdje. Tako da cheers svima za nova iskustva u 2019.!', napisala je pored fotografije objavljene na Instagramu blogerica Ella Dvornik.

Glumica, producentica i scenaristica Jelena Veljača dočekala je Novu godinu kupanjem na otvorenom, ali ona je to učinila na -7 °C. Naime, lijepa Jelena trenutno se nalazi u Kopaoniku u Srbiji te je na skijanju u društvu kćerkice Lene. Božić su majka i kći provele u društvu Lenina oca i Jelenina bivšeg supruga Dražena Čučeka.

  • +9
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Sandra Perković dočekala je 2019. na Kubi u sasvim opuštenom izdanju. Odande se pohvalila fotografijom na kojoj je pokazala odjevnu kombinaciju odabranu za tu prigodu. Odjenula je ultrakratku haljinu koja joj je otkrivala ramena i naglašavala dekolte, a štikle s visokim potpeticama ovaj put je zamijenila Guccijevim natikačama.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

HRT-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić se poput drugih naših poznatih - nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Domagoja Livakovića i Andreja Kramarića te poslovnog savjetnika i poznatog plesača Davora Bilmana - uputila u Dubai te svakodnevno šalje razglednice sa svog idiličnog odmora koji provodi u društvu supruga, zagrebačkog arhitekta Zorana Zidarića.

Glumica Ana Maras Harmander slavila je u Turskoj u društvu supruga Johnsa Harmandera i sina Rubensa.

  • +4
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL