HELENA MATIĆ I DOMINIK LIVAKOVIĆ

Hrvatska Meghan Markle, djevojka našeg nogometnog reprezentativca proslavila rođendan u najdražem društvu

13.05.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Helena Matić javnosti poznatija kao djevojka našeg reprezentativca Dominika Livakovića. Studentica industrijskog dizajna na društvenim mrežama je obznanila kako je obilježila svoj veliki dan. S njoj je naravno slavio i njezin dragi

Lijepa Helena Matić i zadarski nogometaš sudeći prema fotografijama, zadnje tjedne su proveli u Dalmaciji. Ondje su, u morskom ozračju sa svojim kućnim ljubimcem proslavili i Helenin 26. rođendan. Romantični par pozirao je skupa na obali u rukama držeći balone s brojevima 2 i 6.

View this post on Instagram

🌅🤍

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Još tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, lijepa klizačica zaradila je nadimak 'hrvatska Meghan Markle', a Livakovićevo srce osvojila je još prije tri godine. Svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, a tek objavama na društvenim mrežama izazovu lavinu komentara i oduševljenja. Helena je ranije izjavila da su jako samozatajni, po prirodi povučeni te da imaju uzak krug ljudi s kojima se druže.

View this post on Instagram

🙆🏽‍♀️

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

'Moraju se i djevojke dosta odricati u vezama s nogometašima', komentirao je svojedobno Dominik Livaković te istaknuo kako njegova Helena voli kuhati te da uživa u kućanskim poslovima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a dugo su bili samo prijatelji. Studentica industrijskog dizajna bavila se umjetničkim klizanjem u Zagrebačkim pahuljicama i, kako je jednom prilikom otkrila, nada se da će svoju dizajnersku strast pretvoriti u posao.

View this post on Instagram

📸 @jelaphotos

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on