ljubavna priča

Ovo su glavni junaci nove domaće dramske serije 'Čista ljubav'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Sjajna glumačka postava predvođena Ivanom Hercegom, Momčilom Otaševićem, Tarom Rosandić, Sanjom Vejnović, Ksenijom Pajić, Mladenom Vulićem, Nives Celzijus, Sementom Rajhard, Sašom Anočićem, Dadom Ćosićem, okupila se s predstavnicima medija na zajedničkom gledanju nove dramske serije 'Čista ljubav' čije emitiranje s nestrpljenjem iščekuje i mnoštvo gledatelja

Predstavnici sedme sile zajedno s protagonistima nove dramske serije 'Čista ljubav', koja od ove jeseni kreće s emitiranjem na Novoj tv, okupili su se na prvom zajedničkom gledanju ključnih sekvenci.

Svi prisutni oduševili su se viđenim, a gledatelji će se sigurno najviše oduševiti sjajnom glumačkom postavom koju između ostalog čine Ivan Herceg, Momčilo Otašević, Tara Rosandić, Sanja Vejnović, Ksenija Pajić, Mladen Vulić, Nives Celzijus, Sementa Rajhard, Saša Anočić i Dado Ćosić.

  • +10
  • +7

Predstavljena nova dramska serija Nove TV "Čista ljubav"

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Glavni protagonisti serije su Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren, te Tara Rosandić u liku Sonje, tete u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca. Zajedno će pokazati da se za istinsku ljubav valja boriti, kao i da u životu treba zaprljati ruke, ali i da duša pritom mora ostati čista.

Ivan Herceg

Ivan Herceg

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

'Ovo što smo danas gledali su samo segmenti, ali od prve sekunde gledanja sam se naježio. Mogu reći da su to sve skupa jako dobro ukomponirali. Ti glumci, taj scenarij, stvarno sam jako zadovoljan. Bio je muk u gledalištu, to sve govori.' kazao je Ivan Herceg, a gledateljima ispred malih ekrana ne preostaje drugo nego s nestrpljenjem čekati prvu epizodu. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!