PLAVOKOSA SEKS BOMBA

Ovo se zove 'vatreno izdanje': Fani Stipković javila se s plaže

08.08.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Novinarka, voditeljica, bivša manekenka i nagrađivana producentica posljednjih dana gušta u Hrvatskoj s legendarnim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom. Par je najprije posjetio Dubrovnik, potom su zaplovili prema njezinoj rodnoj Korčuli, a kako izgleda njihov odmor svakodnevno se može vidjeti - a gdje drugdje nego na Instagramu

Početak kolovoza idealan je za godišnji odmor i guštanje na plaži, uz miris mora i borova. To znaju i brojne poznate dame koje su u prvim danima kolovoza odlučile potražiti osvježenje u morskim krajevima, a među njima je i naša sportska novinarka s madridskom adresom.

Fani Stipković je nakon videa i fotografija na kojima se vidi kako uživa s dečkom, ekipu koja je prati na Instagramu počastila s nekoliko pravih ljetnih fotografija, koje su svojevrsno osvježenje na ovim vrućinama. Pozirala je (pretpostavlja se, svom dragom) te još jednom oduševila svojom nevjerojatnom figurom. Fanovi su očekivano, imali samo riječi hvale za prelijepu Korčulanku kojoj odmor u Hrvatskoj itekako godi.

'Hrvatska je za mene oduvijek bila i zauvijek će biti moj dom. Ne razmišljam o povratku iako mi nedostaju obitelj i prijatelji, ali nikada ne znaš što ti život nosi. Živim u sadašnjem trenutku i trenutno me sve drži ovdje, i posao i privatni život. Ako se nešto od toga promijeni i odvede me u Hrvatsku ili negdje drugdje, pratit ću to. Život se može promijeniti u jednoj sekundi. Postoji ta neka viša mudrost koja dobro zna kamo te vodi, a najvažnije je da pratiš taj neki osjećaj unutar sebe i sve ostalo će se posložiti onako kako treba', izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX