odmor na jadranu

Fani Stipković stigla u Hrvatsku sa svojim dečkom Fernandom Hierrom, a on je poručio: 'Moja druga domovina'

03.08.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Lijepa sportska novinarka nakon svega nekoliko tjedana vratila se u Hrvatsku, ali ovoga je puta na ljetovanje u rodni kraj dovela odabranika Fernanda Hierra, a on nije mogao sakriti oduševljenje

Nekadašnji španjolski nogometaš Fernando Hierro stigao je na Jadran. Došao je u društvu djevojke, domaćoj javnosti dobro poznate sportske novinarke Fani Stipković. Par se javio putem društvenih mreža te otkrio gdje uživaju. Sletjeli su u Split, a njihovo prvo odredište bio je Dubrovnik, u kojem su se susreli sa Sanjom Duggan.

Dotjerani su pozirali pored crkve sv. Blaža na Stradunu, a pažnju je privukla i skupocjena torbica Fani Stipković. Naime nosila je luksuzni model Kelly dizajnerskog brenda Hermes.

Nakon Dubrovnika, Fani je svog budućeg supruga dovela na rodni otok. Stigavši na Korčulu, par je prvo odlučio uživati na poznatom okupljalištu domaćih zvijezda, plaži Moro na otočiću Stupe nedaleko od grada Korčule.

Javio se i sam Hierro svojim brojnim pratiteljima na društvenoj mreži. Objavio je fotografiju hrvatske zastave ispod koje je napisao 'Stigao sam u svoju drugu domovinu'.

Fernando i Fani upoznali su se 2019. godine, a detalje susreta ispričala je za španjolski Vanitatis.

'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se', rekla je Fani te ne štedi komplimente na račun svog novog odabranika.

'Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi', istaknula je tada Stipković.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX