pokazao nježniju stranu

Ovo se rijetko viđa: Luka Modrić rastopio mnoga srca fotografijom na kojoj ljubi svoju Vanju na njezin poseban dan

19.07.2021 u 12:14

Bionic
Reading

Naš najbolji nogometaš i kapetan Vatrenih nedavno je stigao u domovinu na zasluženi godišnji odmor odakle se pohvalio se djelićem raja u kojem uživa uz suprugu Vanju i njihovo troje djece sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom. Danas je svojoj životnoj suputnici čestitao 39. rođendan, ali s nove lokacije

Fotografijom uz koju stoje riječi 'Poseban dan s posebnom ženom. Sretan rođendan, ljubavi' Luka Modrić je otkrio da se nalaze na talijanskom jezeru Como, što pokazuje luksuzni Grand Hotel Tremezzo koji se vidi u pozadini.

Premda na kapaljku dijeli detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, 35-godišnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije nije mogao odoljeti a da i na Instagram storyju pokaže još dva nježna prizora sa suprugom. Na jednoj od njih je ovjekovječio njihov poljubac.

Podsjetimo, Luka i Vanja su sredinom lipnja proslavili 11. godišnjicu braka, a u svojoj ljubavi uživaju već punih 15 godina. Vanja Bosnić Luku je upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, kada je od nje nekoliko godina mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo igrati za Dinamo.

Mnogima omiljeni par izmijenio je zavjete 12. svibnja 2010. u matičnom uredu pred članovima obitelji i bliskim prijateljima. Iste godine stigao im je sin Ivano, a uslijedile su kći Ema 2013. te najmlađa kćerkica Sofija 2017. Veliko crkveno slavlje napravili su u lipnju 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu.

  • +5
Milan Badelj i Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL