NAJBOLJI TRENUCI

Osmjesi sve govore: Luka Modrić podijelio djelić svog užitka s obitelji na Jadranu

17.07.2021 u 18:49

Bionic
Reading

Kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić je utjehu nakon ispadanja Hrvatske s Eura 2020 u osmini finala pronašao u ljetnom odmoru kojeg s obitelji provodi na jahti ploveći Jadranom

Otkako je Hrvatska završila svoju priču na Euru 2020, kapetan Luka Modrić se oglasio nekoliko puta na društvenim mrežama kako bi podsjetio na sretnije trenutke naše nogometne vrste i pozvao na jedinstvo.

U međuvremenu je otkriveno da Luka s obitelji morskim putem otkriva ljepote naše obale, a početkom srpnja Modriće su primijetili na večeri u Šibeniku.

Viđeni su u restoranu Pelegrini, koji se može pohvaliti prestižnom Michelinovom zvjezdicom, a potom su obožavatelji napravili 'sačekušu' u luci kako bi se fotografirali sa svojim idolom.

Luka se s ljetovanja na Jadranu napokon javio u subotu putem Instagrama, podijelivši fotografiju svoje nasmijane obitelji.

  • +5
Milan Badelj i Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Fotografija je snimljena na jahti, ali ne otkriva gdje se Modrići trenutno nalaze, no to im i nije toliko bitno kad su zajedno.

'Trenuci s obitelji, najbolji trenuci', napisao je Modrić, a njegova je objava u samo sat vremena skupila više od 200 tisuća lajkova.