KRSTARENJE PO JADRANU

Luka Modrić sa suprugom uživa u ljetnom odmoru: Jahtom uplovio u Šibenik gdje ga prvo nisu prepoznali, da bi zatim nastala strka

04.07.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Nakon ispadanja s Eura 2002, gdje su u osmini finala doživjeli poraz od Španjolaca, Luka Modrić s obitelji se uputio na ljetni odmor. Jedna od stanica bio je i Šibenik, gdje je uplovio kako bi večerao u razvikanom restoranu s Michelinom zvjezdicom

Nakon naporne sezone u Realu iz Madrida i nastupu na Euro 2020, Luki Modriću, koji će u rujnu proslaviti 36. rođendan, odmor je potrebniji nego ikad budući da je produžio ugovor s kraljevskim klubom na još jednu sezonu, a o igračkoj mirovini još uvijek ne razmišlja.

Modrić sa suprugom Vanjom ovih dana jahtom plovi po Jadranu, a nakon otkrivanja skrivenih uvala, par se uputio na večeru u poznati šibenski restoran Pelegrini, koji se može pohvaliti prestižnom Michelinovom zvjezdicom.

Modrić je, piše šibenik.in, glavu pokrio šiltericom pa ga je malo tko primijetio, no ipak nije trebalo dugo da se Šibenikom pročuje kako je slavna desetka u njihovom gradu. Nakon večere uputio se prema rivi gdje ga je čekala jahta, ali i obožavatelji koji su strpljivo čekali priliku da se fotografiraju sa svojim idolom.

'Luku je vidio moj sin Dominik u Pelegriniju i čekao ga je da se spusti s večere do jahte koja je na rivi. Luka je imao šiltericu pa ga nije puno ljudi prepoznalo', rekao je poznati Funcut Bujas Murgaš za šibenik.in.

U kojem smjeru je Modrić isplovio, nije poznato, no zasigurno će i narednih dana brojni obožavatelji na društvenim mrežama objavljivati fotografije svojih susreta s njim diljem naše obale.

  • +5
Milan Badelj i Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL