izbivala od božića

Ovo se čekalo: Kate Middleton prvi put u javnosti od operacije

04.03.2024 u 21:40

Bionic
Reading

Princeza od Walesa nije viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom nakon čega je su iz Kensingtonske palače poručili da je primorana privremeno se povuči sa službenih dužnosti zbog operacije abdomena

Kate Middleton u ponedjeljak su snimili paparazzi TMZ-a, no ne onako kako su možda mnogi očekivali. Princeza je naime, viđena u blizini dvorca Windsor, u automobilu kojeg je vozila njezina majka, Carole. Princeza je nosila sunčane naočale a djelovala je ozbiljno.

S njima nije bio niti jedan drugi član obitelji, kao ni osiguranje ili zaštitari. Javnost je posljednjih tjedana bila prepuna nagađanja o tome gdje se nalazi i kakvo je njezino stanje, a na društvenim mrežama počele su se širiti teorije zavjere o razlozima njenog odsustva. Poznato je da se oporavljala od zahvata u Adelaide Cottageu, a princ William nedavno je na jednom događaju zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi, ali i ocu kralju Charlesu.

Palača je šutjela o njezinom oporavku nakon operacije abdomena nastojeći sačuvati njezinu privatnost, no njezini predstavnici su prije koji dan napokon obznanili da Katein sa svime dobro napreduje.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Gotovo mjesec dana nakon njezina izlaska iz bolnice, izvor blizak obitelji rekao je za Bazaar da Katein oporavak dobro napreduje. I njezin svekar, kralj Charles III, također se nosi sa zdravstvenim problemima, zbog nedavne dijagnoze raka. Međutim, premda se njegovo zdravstveno stanje smatra težim, no on se nakon operacije i dijagnoze raka pojavljivao u javnosti.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju