uz pivicu

U Wales je stigao bez Kate, no to nije omelo princa Williama da se dobro zabavi

01.03.2024 u 14:42

  • +2

Princ William

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Iako su njegov otac kralj Charles III i supruga Kate Middleton na bolovanju, ništa nije spriječilo princa Williama da se u Walesu pokaže noseći široki osmijeh.

Princ William i Kate Middleton stalni su gosti Walesa na Dan svetog Davida na nacionalnu proslavu, no ove je godine princ stigao bez princeze. Princ William ovog će vikenda boraviti u Walesu kako bi proslavio blagdan sv. Davida koji je zaštitnik zemlje.

41-godišnji princ po dolasku u Wales prvo je navratio u 'The Hurf', pub smješten pokraj stadiona nogometnog kluba Wrexham Association koji je ujedno i najstariji pub na bilo kojem sportskom stadionu na svijetu.

U pubu je susreo jednog od vlasnika kluba Roba McElhenneyja koji je s Ryanom Reynoldsom 2021. kupio nogometni klub koji bilježi povijesni napredak.

I dok Reynolds radi na filmu 'Deadpool' pa nije mogao poželjeti dobrodošlicu princu, McElhenney je bio u Wrexhamu te je tamo ugostio princa natočivši mu čašu piva te upoznavši ga s osobljem, članovima zajednice i predstavnicima raznih dobrotvornih organizacija u pubu, gdje je saznao više o tome kako ujedinjuje zajednicu i podržava lokalne ciljeve.

Iako ove godine nije stigao u društvu Kate Middleton, William nije skidao osmijeh s lica čime je dao naslutiti da oporavak supruge teče prema planu.

'Bili smo i više nego jasni od samog početka da će princeza od Walesa biti odsutna do Uskrsa kao i da će Kensingtonska palača davati novosti samo kada one budu značajne', rekli su danas iz Palače o stanju Kate Middleton.

sasvim običan dan

Sve joj dobro stoji: Kate Middleton u sportskoj kombinaciji s potpisom Alexe Chung

Pogledaj galeriju