DOSTA IM JE

Šire se teorije zavjere: Iz palače stali na kraj nagađanjima o zdravlju Kate Middleton

01.03.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Oporavak princeze od Walesa nakon operacije abdomena i dalje traje, baš kao i njezino nepojavljivanje u javnosti. Upravo zbog toga zabrinuta javnost nagađa što se zapravo događa, stoga ne čudi što svako malo 'krenu razne priče'

Kensingtonska palača odlučila je 'začepiti' usta zlim jezicima koji šire glasine i teorije zavjere putem društvenih mreža na račun zdravlja Kate Middleton. Očito iznervirani svime što se priča, glasnogovornik princeze od Walesa dao je izjavu za medije, u kojoj stoji:

'Bili smo i više nego jasni od samog početka da će princeza od Walesa biti odsutna do Uskrsa kao i da će Kensingtonska palača davati novosti samo kada one budu značajne.'

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Izjava je to koja je došla nakon što je princ William u posljednji trenutak otkazao svoje najavljeno pojavljivanje na misi zadušnici svog krsnog kuma, grčkog kralja Konstantina, opravdavajući se 'osobnim razlozima'.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upravo takva isprika potakla je šuškanja da s William nije pojavio jer se nešto dogodilo s Kate, no tada su odmah iz palače poručili kako je princeza dobro te kako se dobro oporavlja od operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta u siječnju.

Nikakvi detalji oko toga zbog čega je operirana nisu dati, tek potvrda da se ne radi o ničem kancerogenom.