SVE JE IZNENADILA

Ovo nismo očekivali: Kate Hudson pozirala u toplesu, a svi samo govore o reakciji njezinog brata

05.07.2022 u 14:37

Bionic
Reading

Holivudska glumica Kate Hudson jedna je od rijetkih koja ne objavljuje svoje golišave fotografije, pa je njezina najnovija objava mnoge iznenadila i šokirala, a posebno njezinog starijeg brata Olivera

'Sunce je izašlo', stoji ispod najnovije fotografije glumice Kate Hudson koja je osvanula na mreži i u kratkom roku prikupila brojne lajkove, a mnoge i iznenadila.

Naime na fotografiji slavna 43-godišnjakinja pozira u toplesu, grudi je tek malo prekrila dugom plavom kosom, a u ruci drži šalicu. Kate se ima čime pohvaliti, pa je njezin super izgled u oskudnom jutarnjem izdanju naišao na pohvale.

Ovako nešto nije neuobičajeno za brojne celebrity dame, ali od poznate holivudske ljepotice nismo navikli na ovakve poteze. Hudson nema naviku prikazivati svoje golišave fotografije pred očima javnosti na svom osobnom profilu na Instagramu.

Iako je taj potez oduševio njene brojne kolegice, starijeg brata Olivera Hudsona poprilično je šokirao.

Njegova reakcija, u obliku komentara 'ne', sve je rekla. Inače, 45-godišnji Oliver i dvije godine mlađa Kate izuzetno su bliski, a kroz brojne životne situacije prolaze zajedno. Obično skupa provode godišnje odmore sa svojim mališanima koji se također rado druže.